Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

4576
#nicolette nieaktywny
28 kwietnia 2011r. o 21:03
Witajcie!chce pomóc biednej kobiecie ....mojej znajomej.Mieszka w okropnych warunkach....musi koniecznie odnowić odświeżyć chociaż mieszkanie....potrzebne są farby ,białe kolorowe obojętnie.może ma ktoś do oddania...jakieś barwniki i pędzle...przydały by się tez kasetony.chociaż do pokoiku gdzie mieszka ten najmłodszy.mieszka z trójką dzieci i konieczne jest takie odświeżenie....potrzebna tez odzież dla dzieci.na roczek,4 lata i 12 lat.na roczek już oddalam kilka ciuchów po moim synku ale może ktoś ma ciut większe zimowe....proszę o kontakt na mój nr 723923725

Dopisane 28.04.2011r. o godz. 21:03:

:)

,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mała niezalogowany
28 kwietnia 2011r. o 21:06
Hej ,podaj wzrost tego 12-latka i to chłopiec czy dziewczynka ,bo mam kilka ciuchów po moim synu i mogę oddać ,pozdrawiam
~Tomek niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 16:26
oddam za darmo worek ciuszków dla niemowlaka
75 732 20 11
5364
#mala86 nieaktywny
30 kwietnia 2011r. o 16:56
ten 4latek to chłopiec? bo mogłabym cos po synku oddac?i jaki rozmiar?
~ niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 22:50
nicolette napisał(a): Witajcie!chce pomóc biednej kobiecie ....mojej znajomej.Mieszka w okropnych warunkach....musi koniecznie odnowić odświeżyć chociaż mieszkanie....potrzebne są farby ,białe kolorowe obojętnie.może ma ktoś do oddania...jakieś barwniki i pędzle...przydały by się tez kasetony.chociaż do pokoiku gdzie mieszka ten najmłodszy.mieszka z trójką dzieci i konieczne jest takie odświeżenie....potrzebna tez odzież dla dzieci.na roczek,4 lata i 12 lat.na roczek już oddalam kilka ciuchów po moim synku ale może ktoś ma ciut większe zimowe....proszę o kontakt na mój nr 723923725Dopisane 28.04.2011r. o godz. 21:03: :)

Prosze o inf. ad dziecka 4-letniego czy to chłopczyk czy dziewczynka, dla dziecka 1 rok oddam zimówki. Mam buciki po 4-latkach ale proszę doprecyzować jaki jest rozmiar nóżki.
Przyda się też aktualny wzrost dziecka rocznego.
czy jak będa zabawki to czy ze wskazanego miejsca w Bolesławcu odbierze Pani rzeczy sama?
4576
#nicolette nieaktywny
30 kwietnia 2011r. o 22:54
witam,dopiero po tym całym weekendzie będe mogła skontaktowac się z tą osoba i podac wam wszystkim rozmiary dokładne itp.jest też problem bo aktualnie nie mam auta i nie mam mozliwości odbioru rzeczy.musiałybyśmy sie jakoś dogadać.bardzo proszę pisać do mnie na priv

,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
~ niezalogowany
30 kwietnia 2011r. o 23:14
niestety nie mam skypa, gg , mogę pisac tylko tu
gdzie ta rodzina mieszka? gdzie te rzeczy by musiały trafić ?
jak Pani bedzie miała rozmiary proszę napisac tu, a potem sie skontaktujemy jak podać, proszę o zabawki dopytać czy 4 latek to chłopczyk czy dziewczynka, bo zabawki zdecydowanie inne]
5993
#xaa nieaktywny
30 kwietnia 2011r. o 23:28
~JA13 napisał(a): Może ma ktoś do oddania fotelik samochodoway dla dziecka,taki do 25 kg. Będę mogła wówczas oddac komuś fotelik dla dziecka od 0-13kg. informacje: [email protected]

mam taki fotelik,gg 32393254,chętnie oddam-zbędny już :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.