witam!!!!bardzo wam wszystkim dziękuję za chęc pomocy ale nie mam kontaktu z ta osobą...nie odpowiada na telefony na smsy.byłam nawet któregos dnia u niej w domu ale cisza.....jak tylko będe cos wiedziec dam znac.dziękuję
,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
Potrzebna pomoc dla mojej koleżanki, która spodziewa się bliźniaków. Jeśli ktoś miałby do oddania ciuszki, kołderki, pościel, butelki, zabawki i pozostałe rzeczy, które przydadzą się maluchom to proszę o kontakt na gg 10290613.
witajcie, mam doddaia spacerówkę składaną. Rozkłada się też do spania.jest w dobrym stanie- nadaje sie dla chłopca i dziewczynki, bo jest szara w paseczki.jak znacie kogoś w potrzebie, piszcie na forum.mam tylko nr zagraniczny.
~sylwia napisał(a): witajcie, mam doddaia spacerówkę składaną. Rozkłada się też do spania.jest w dobrym stanie- nadaje sie dla chłopca i dziewczynki, bo jest szara w paseczki.jak znacie kogoś w potrzebie, piszcie na forum.mam tylko nr zagraniczny.
moja kolezanka jest b. w potrebie tu jest jej nr. 516961091
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.