Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~ niezalogowany
21 lutego 2012r. o 16:31
~ napisał(a):
~kasia napisał(a): tak
mieszkam w mierzwinie ale moge kogos poprosic i podjechac do pani

nie ma problemu tylko kiedy prosze o kontakt pod 505919697
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 lutego 2012r. o 17:00
~ napisał(a):
~ napisał(a):

pasowalo by pani na czwartek bo akurat bede zalatwiac sprawy i bede w bolesławcu ale to jutro bym jeszcze zadzwonila
~ niezalogowany
21 lutego 2012r. o 17:06
~ napisał(a):
~ napisał(a):

pasowalo by pani na czwartek bo akurat bede zalatwiac sprawy i bede w bolesławcu ale to jutro bym jeszcze zadzwonila
2945
Mgosia
21 lutego 2012r. o 17:43
Dziewczyny, taka mała uwaga z mojej strony, nie podawajcie swoich nr. telefonów na forum . Już lepiej się zalogować i tak umówić , a to przez nieprzyjemności jakie spotkały jedną z osób, właśnie po zamieszczeniu numeru na forum . Pamiętajcie, że idiotów i zboków nie brakuje.
Pozdrawiam :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~piotrek niezalogowany
21 lutego 2012r. o 20:57
oddam zamrazarke ,u mnie stoi niepotrzebna mi jest moze komus sie przyda,39343948 gg
~ niezalogowany
21 lutego 2012r. o 23:08
~Paula napisał(a): Witam! potrzebna jest pomoc dla samotnej matki z dwójką dzieci. dziewczyna jest młoda nie cały rok temu zginoł w wypadku jej chłopak nie może liczyć na pomoc rodziny gdyż jej nie ma. Do tej pory jakos sobie radziła ale bardzo się zadłużyła w Providencie i juz nie daje sobie rady. Potrzebne są ciuszki dla dzieci do 2 lat dla dziewczynki i dla chłopca mile widziane zabawki paczki ze słodyczami oraz artykuły chemiczne tj. proszek, płyny, podpaski mydła itp. a także art. spożywcze mleka itp. Bardzo prosze o kontakt na e-maila [email protected] lub gg38150025 tytlko ludzi naprawde zainteresowanych pomocą.
~ niezalogowany
21 lutego 2012r. o 23:14
~asia napisał(a): oddam mleko bebiko 1 tel. 886 217 133
~Tomek niezalogowany
22 lutego 2012r. o 9:39
Witam,

Składam komputer dla dziecka. Aby zadziałał, potrzebuję płytę główną (pod SDRAM, bo taki mam) + procesor. Resztę posiadam (oddaję swój stary sprzęt). Może znajdzie się ktoś kto nie potrzebuje a leży mu w domu. Nie stać mnie na kupienie tego dlatego proszę o pomoc.

Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.