Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

poród w Zgorzelcu

~ niezalogowany
17 października 2012r. o 10:47
tam jest dziwny ordynator, miałam wskazania do cc to on stwierdził że mogę sobie tym d... i kazał rodzić naturalnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kat28:) niezalogowany
17 października 2012r. o 17:51
~mama napisał(a): dr Jastrzębski już nie pracuje w Zgorzelcu??? nie wiedziałam. A gdzie teraz pracuje? Prowadził moją ciążę, super lekarz.

teraz od pazdziernika w szpitalu nigdzie nie pracuje ;(
~ niezalogowany
17 października 2012r. o 18:50
miała może któraś niedawno planowaną cc w zgorzelcu? wykonali czy podważali?
~ola niezalogowany
18 października 2012r. o 16:55
przy porodzie chce pobrac komurki macierzyste z krwi pepowinowej zestaw pobraniowy przesyla bank komurek ale czy lekarze w zgorzelcu juz to robili
~asia niezalogowany
18 października 2012r. o 17:35
ja mialam cc planowane przez dr Kukule ale ostateczna decyzje mial podjac ordynator. to on o wszytkim sam decdyuje
~ niezalogowany
18 października 2012r. o 20:11
i ostatecznie dr. kukuła przeprowadził ci cesarkę czy inny lekarz? ja też chodze do dr. kukuły mam wskazania do cesarki ale mysle iść do szpitala w bolesłąwcu, bo właśnie słyszałam że w zgorzelcu to różnie jest
~ana niezalogowany
22 października 2012r. o 11:10
w boleslawcu zle sa traktowane pacjetki lekarzy z poza szpitala szczegolnie pani ordynator odrazu ci powie ze trzebabylo do swojego lekarza
~rodząca w Bolesławcu niezalogowany
22 października 2012r. o 13:15
~ana napisał(a): w boleslawcu zle sa traktowane pacjetki lekarzy z poza szpitala szczegolnie pani ordynator odrazu ci powie ze trzebabylo do swojego lekarza

Bo jeżeli przychodzisz rodzić do innego lekarza a mówisz mu, że twój lekarz prowadzący mówił tak a tak to ja na miejscu lekarza też bym powiedziała że trzeba było iść do swojego. W momencie kiedy decydujesz się gdzieś rodzić, musisz oddać się w ręce lekarza, który jest w szpitalu i nie podważać jego decyzji argumentami drugiego. Przecież obaj są specjalistami i znają się na tym, co robią lepiej niż ty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.