Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

4206
#MakowaPanienka nieaktywny
20 czerwca 2010r. o 10:22
A jeśli jednak będzie castorama, bo umówmy się, cos jest na rzeczy (wyprzedaże, brak asortymentu szkolnego, a juz powinien sie pojawiać), to co będzie z pasażem? Tam jest przecież spory ruch, a z tego co sie orientuję, to castorama nie ma pasażu. Zgadza się?

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 czerwca 2010r. o 15:26
Szczerze powiedziawszy w Castorame nie wierze. Poza tym tylko u nas chyba takie bzdury są z tymi zmianami. Zobaczcie ile lat jest Carrefour, Real czy Auchan w Legnicy !!
Druga sprawa, że zmiana na Carrefour była tylko tam, gdzie była wcześniej Hypernova, której w Polsce nie ma już w ogóle.
~ niezalogowany
20 czerwca 2010r. o 17:10
~ napisał(a): Szczerze powiedziawszy w Castorame nie wierze. Poza tym tylko u nas chyba takie bzdury są z tymi zmianami. Zobaczcie ile lat jest Carrefour, Real czy Auchan w Legnicy !!
Druga sprawa, że zmiana na Carrefour była tylko tam, gdzie była wcześniej Hypernova, której w Polsce nie ma już w ogóle.

Jeżeli sklep prosperuje dobrze to i będzie długo ale nie ten w b-cu przy takim zarządzaniu a druga sprawa to taka ze sieć carrefour wykupił stare hipcie bo myśleli że zadziwią świat
a tu lipa.....
~Pinia niezalogowany
20 czerwca 2010r. o 22:21
Wszystko to brednie xD

Sery i wędliny spoko ludziska tam pracują xD

Ale co się dzieje tam to tylko jedna wielka porażka ...

Patrzą ochroniarze i upolowuja sobie kolejną ofiare ???

Człowiek czuje się źle w takim otoczeniu krwiopijców ...

Nawet nie patrzeć na to czy przywłaszcza sobie jakąś ich rzecz ale nawet normalny klient czuje się skrępowany łażą za tobą i się tylko gapią wzrokiem sępa .

Dyrektor coś często ma te urlopy chyba co tydzień ...

Wiem że dziewczyny w ochronie są młode ale na to nie wyglądają heh Szczerze nie chciałabym mieć takiego pracownika u siebie bo dreszcze by mnie przechodziły ...

Panie na kasie robią co tylko w ich mocy też czują zmęczenie i znurzenie a pieniążki małe ...

Życze miłych snów :))
~pindol niezalogowany
20 czerwca 2010r. o 22:28
~Pinia napisał(a): Wszystko to brednie xD

Sery i wędliny spoko ludziska tam pracują xD

Ale co się dzieje tam to tylko jedna wielka porażka ...

Patrzą ochroniarze i upolowuja sobie kolejną ofiare ???

Człowiek czuje się źle w takim otoczeniu krwiopijców ...

Nawet nie patrzeć na to czy przywłaszcza sobie jakąś ich rzecz ale nawet normalny klient czuje się skrępowany łażą za tobą i się tylko gapią wzrokiem sępa .

Dyrektor coś często ma te urlopy chyba co tydzień ...

Wiem że dziewczyny w ochronie są młode ale na to nie wyglądają heh Szczerze nie chciałabym mieć takiego pracownika u siebie bo dreszcze by mnie przechodziły ...

Panie na kasie robią co tylko w ich mocy też czują zmęczenie i znurzenie a pieniążki małe ...

Życze miłych snów :))

Pinia O co ci chodzi tak naprawde ??
~Ania niezalogowany
21 czerwca 2010r. o 19:57
żeby tam pracować trzeba sie porządnie zastanowić nad tym :| wiem coś o tym, bo pracowałam tam i doceniam tych co tam zostali, mają stalowe nerwy no i nie tylko !! :>
~Monia niezalogowany
21 czerwca 2010r. o 20:56
Ja nadal tam pracuje,jak sie komus praca nie podoba to niech idzie na zasilek!!!!!!!!po co narzekac i brac tabletki na uspokojenie,wystarczy sie zwolnic.
~GENERALOSSS niezalogowany
21 czerwca 2010r. o 21:08
~Monia napisał(a): Ja nadal tam pracuje,jak sie komus praca nie podoba to niech idzie na zasilek!!!!!!!!po co narzekac i brac tabletki na uspokojenie,wystarczy sie zwolnic.

...STOPERAN ;( ;( ;( dostępny w każdej aptece bez recepty. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :P :P :P :P :P :P :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza