Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

~anonim niezalogowany
15 lipca 2010r. o 14:41
Napewno nie byłaś na zakupach ,tylko jestes nową pracownicą i chciałaś oczernić p kierownik .Bo system grafikowy znają tylko pracownicy .A jeśli chodzi o p kierownik wedlin to ona wie na czym jej praca polega ,tylko gdy ma takiego pracownika nieudacznika to co ona może zrobić .Weż się za robotę i nie pisz bzdur
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Feleki niezalogowany
15 lipca 2010r. o 17:55
~zniesmaczony napisał(a):
~MZ TOP PROJECT napisał(a): Co wy pierd.......
Zwolnienia sa i beda bo projekt zakłada pracowników tymczasowych ( za grosze) zostanie paru kierowników i paru pracowników ktos musi zarzadzac tym burdelem przecież.
Wallmarkt może i przejmie Cerfury, praca bedzie ale niedla wszystkich.
Sami Dyrektorzy trzęsa dupami , prezes jeżdzi po polsce i panikują. Po krec ana polityka ogolnie teraz w firmie.
Szlak wie kiedy dostaniesz wypowiedzenie.
Lepiej niebedzie na pewno.
Gdzie są zwiazki zawodowe ??? W kieszeni prezesów !!!!

Zgadzam sie całkowicie,tylko dlaczego my klienci mamy na tym ich oszczędzaniu cierpieć np.wczoraj bedąc na zakupach ok.14 zauwazyłam pewna anomalię :na 1 zmianie 3 osoby a na 2 zmianie tylko jedna pani z obsługi na wedlinach bez sensu!! - czy p. kierownik robiąc grafik zatanawiał sie nad tym czy tylko odwalił na odp....!!!!!!!!!!! P. DYREKTOR MOIM ZDANIEM POWINIEN COS Z TYM ZROBIĆ :/
Jestem za! oni robia co chca a my zap....my!!!!!!!!!Moze p.kier. wezmie sie w koncu do roboty!
~oleg-staz 13 lat - rejon nadmorski niezalogowany
15 lipca 2010r. o 22:44
~koko napisał(a): ludzie nie siejcie fermentu, carrefour ma sie dobrzze i bedzie istnial z tego co wiem jeszcze conajniej 2 lata w takiej forie w jakiej jest, a to że zwolnili 30 nierobów i ci teraz choza po mmiescie i plotki rozpowiadają niezgodne z prawdą to już inna sprawa. Tak wiec nie dajmy sie zwariowac. Poza tym w pasażu jest wiele dzialalnosci, gadale z wlascicielami i powiedzeli mi że to bujda z tą likwidacją, nawet nikt nie dostal wypowiedzenia najmu wiec to w ogóle jakaś żałosna ściema :)

Mylisz sie bo u nas pasaz prawie jest juz pusty, bo wlasciciele dostali wypowiedzenia, a jestesmy wielkim hiperem, kropke też mamy, ale nikt z niej nie korzysta, przed pojsciem do toalety., U nas zwolnili 80 % ludzi i nie byli to nieroby, teraz te pozostale 20 % zasuwa by sklep jakos funkcjonowal. A Pani Alicja ze zwiazkow ma chyba udzialy w zyskach, bo od grudnia geby nie otworzyla by bronic pracownikow.
~zniesmaczony niezalogowany
16 lipca 2010r. o 11:00
~anonim napisał(a): Napewno nie byłaś na zakupach ,tylko jestes nową pracownicą i chciałaś oczernić p kierownik .Bo system grafikowy znają tylko pracownicy .A jeśli chodzi o p kierownik wedlin to ona wie na czym jej praca polega ,tylko gdy ma takiego pracownika nieudacznika to co ona może zrobić .Weż się za robotę i nie pisz bzdur

Nieudacznika??? Coś mi tu nie pasuję. Taka osoba nie utrzymałaby się w pracy w Carrefourze. Tam trzeba zapier... nie ma miejsca na ściemnianie. Nieroby są zwalniani. Niestety wyższe stanowisko robi swoje i "szlachta" robi co chce. Jak zawsze cierpią biedni szarzy ludzie. Siedzą cicho bo boją się, że stracą nędzną pracę i nie będą mogli zapewnić najbliższym chociażby jedzenia. Jestem pełen podziwu dla tych ludzi co pracują na najniższych stanowiskach. Większość ludzi nie wytrzymałaby takiej presji, mobbingu i nawału pracy. Brawo dla Was i życzę lepszej pracy!!!
~ANONIM niezalogowany
16 lipca 2010r. o 14:16
Wydaje mi się że nie umiesz czytać ,bo napisałam iż jest to nowy pracownik ,dlatego nie ma dla niej miejsca jeżeli nie potrafi p kierownik powiedzieć tego w oczy tylko pisze bzdury.Mogła sie uczyć i też być p kierownik.Ajeśli chodzi o pracę to masz rację trzeba mocno tam pracować by się utrzymać.
~AS niezalogowany
16 lipca 2010r. o 15:07
~ANONIM napisał(a): Wydaje mi się że nie umiesz czytać ,bo napisałam iż jest to nowy pracownik ,dlatego nie ma dla niej miejsca jeżeli nie potrafi p kierownik powiedzieć tego w oczy tylko pisze bzdury.Mogła sie uczyć i też być p kierownik.Ajeśli chodzi o pracę to masz rację trzeba mocno tam pracować by się utrzymać.

CO ZA BZDURY WYPISUJESZ !! "Mogła sie uczyć i też być p kierownik(...)''NIKT TAM Z P.O KIEROWNIKA(MZ, SM)NIE MA WYKSZTAŁCENIA MENEDŻERSKIEGO, CO NIEKTÓRZY NAWET MATURY. NA STANOWISKO KIEROWNIKA TRZEBA BYŁO SOBIE ZAPRACOWAĆ- PRACĄ !! (KIEDYŚ ZA HIPERNOWY ś.p)
ZA CARREFOUR WYSTARCZYŁO W TYŁEK WCHODZIĆ I DONOSIĆ. NIE WSPOMNĘ O KAWCE U DYRKA.
"Ajeśli chodzi o pracę to masz rację trzeba mocno tam pracować by się utrzymać.(...)"NIE MA WYJŚCIA -ROBISZ WSZYSTKO
!! NIBY ZA TYCH NIEROBÓW, KTÓRYCH WYWALILI ALE PRAWDA JEST TAKA, ŻE ABY NIE BYŁO ZW. MASOWYCH- ROBIĄ TO POCICHU, POMAŁU- TYLKO SZKODA,ŻE TAK NAPRAWDĘ OD TYCH NAJBARZDIEJ POTRZEBNYCH- GÓRA NIE DO TKNIECIA- WIADOMO ??
~M niezalogowany
16 lipca 2010r. o 16:58
~zniesmaczony napisał(a):
~anonim napisał(a): Napewno nie byłaś na zakupach ,tylko jestes nową pracownicą i chciałaś oczernić p kierownik .Bo system grafikowy znają tylko pracownicy .A jeśli chodzi o p kierownik wedlin to ona wie na czym jej praca polega ,tylko gdy ma takiego pracownika nieudacznika to co ona może zrobić .Weż się za robotę i nie pisz bzdur

Nieudacznika??? Coś mi tu nie pasuję. Taka osoba nie utrzymałaby się w pracy w Carrefourze. Tam trzeba zapier... nie ma miejsca na ściemnianie. Nieroby są zwalniani. Niestety wyższe stanowisko robi swoje i "szlachta" robi co chce. Jak zawsze cierpią biedni szarzy ludzie. Siedzą cicho bo boją się, że stracą nędzną pracę i nie będą mogli zapewnić najbliższym chociażby jedzenia. Jestem pełen podziwu dla tych ludzi co pracują na najniższych stanowiskach. Większość ludzi nie wytrzymałaby takiej presji, mobbingu i nawału pracy. Brawo dla Was i życzę lepszej pracy!!!

Systemu nie trzeba znac wystarczy popatrzec na grafik i juz widać ile jest osób na zmianach i można to sobie poukładać inaczej.Jestaem kierownikiem ale w konkurencyjnym sklepie i dziwi mnie taka sytuacja,że 1 osoba na obsłudze i to jeszcze teraz na 2 zmianie. Prze...ne macie w tej pracy!!!!!! Wytrwałosci zyczę

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
16 lipca 2010r. o 17:05

Nowa pracownicą nie jestem, ale byłą która przepracowała łącnie z hiperka + carrefour 10 lat i została zwolniona, bo redukcja etatów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza