~zniesmaczony napisał(a):Jestem za! oni robia co chca a my zap....my!!!!!!!!!Moze p.kier. wezmie sie w koncu do roboty!~MZ TOP PROJECT napisał(a): Co wy pierd.......
Zwolnienia sa i beda bo projekt zakłada pracowników tymczasowych ( za grosze) zostanie paru kierowników i paru pracowników ktos musi zarzadzac tym burdelem przecież.
Wallmarkt może i przejmie Cerfury, praca bedzie ale niedla wszystkich.
Sami Dyrektorzy trzęsa dupami , prezes jeżdzi po polsce i panikują. Po krec ana polityka ogolnie teraz w firmie.
Szlak wie kiedy dostaniesz wypowiedzenie.
Lepiej niebedzie na pewno.
Gdzie są zwiazki zawodowe ??? W kieszeni prezesów !!!!
Zgadzam sie całkowicie,tylko dlaczego my klienci mamy na tym ich oszczędzaniu cierpieć np.wczoraj bedąc na zakupach ok.14 zauwazyłam pewna anomalię :na 1 zmianie 3 osoby a na 2 zmianie tylko jedna pani z obsługi na wedlinach bez sensu!! - czy p. kierownik robiąc grafik zatanawiał sie nad tym czy tylko odwalił na odp....!!!!!!!!!!! P. DYREKTOR MOIM ZDANIEM POWINIEN COS Z TYM ZROBIĆ :/
~koko napisał(a): ludzie nie siejcie fermentu, carrefour ma sie dobrzze i bedzie istnial z tego co wiem jeszcze conajniej 2 lata w takiej forie w jakiej jest, a to że zwolnili 30 nierobów i ci teraz choza po mmiescie i plotki rozpowiadają niezgodne z prawdą to już inna sprawa. Tak wiec nie dajmy sie zwariowac. Poza tym w pasażu jest wiele dzialalnosci, gadale z wlascicielami i powiedzeli mi że to bujda z tą likwidacją, nawet nikt nie dostal wypowiedzenia najmu wiec to w ogóle jakaś żałosna ściema :)
~anonim napisał(a): Napewno nie byłaś na zakupach ,tylko jestes nową pracownicą i chciałaś oczernić p kierownik .Bo system grafikowy znają tylko pracownicy .A jeśli chodzi o p kierownik wedlin to ona wie na czym jej praca polega ,tylko gdy ma takiego pracownika nieudacznika to co ona może zrobić .Weż się za robotę i nie pisz bzdur
~ANONIM napisał(a): Wydaje mi się że nie umiesz czytać ,bo napisałam iż jest to nowy pracownik ,dlatego nie ma dla niej miejsca jeżeli nie potrafi p kierownik powiedzieć tego w oczy tylko pisze bzdury.Mogła sie uczyć i też być p kierownik.Ajeśli chodzi o pracę to masz rację trzeba mocno tam pracować by się utrzymać.
~zniesmaczony napisał(a):~anonim napisał(a): Napewno nie byłaś na zakupach ,tylko jestes nową pracownicą i chciałaś oczernić p kierownik .Bo system grafikowy znają tylko pracownicy .A jeśli chodzi o p kierownik wedlin to ona wie na czym jej praca polega ,tylko gdy ma takiego pracownika nieudacznika to co ona może zrobić .Weż się za robotę i nie pisz bzdur
Nieudacznika??? Coś mi tu nie pasuję. Taka osoba nie utrzymałaby się w pracy w Carrefourze. Tam trzeba zapier... nie ma miejsca na ściemnianie. Nieroby są zwalniani. Niestety wyższe stanowisko robi swoje i "szlachta" robi co chce. Jak zawsze cierpią biedni szarzy ludzie. Siedzą cicho bo boją się, że stracą nędzną pracę i nie będą mogli zapewnić najbliższym chociażby jedzenia. Jestem pełen podziwu dla tych ludzi co pracują na najniższych stanowiskach. Większość ludzi nie wytrzymałaby takiej presji, mobbingu i nawału pracy. Brawo dla Was i życzę lepszej pracy!!!
Zastosowana autokorekta
~anonim napisał(a): Napewno nie byłaś na zakupach ,tylko jestes nową pracownicą i chciałaś oczernić p kierownik .Bo system grafikowy znają tylko pracownicy .A jeśli chodzi o p kierownik wedlin to ona wie na czym jej praca polega ,tylko gdy ma takiego pracownika nieudacznika to co ona może zrobić .Weż się za robotę i nie pisz bzdur