~Zgorzelczanie napisał(a): Ludzie zabierzcie od nas tą p. Ele M.
To psychopatka , służbistka że szok. Swoje zasady wprowadza poje..... ją !!! Kobieta naprawde jest chora. Zgorzelec sie nieda my albo ona heheh :)
Bass napisał(a): Do wszystkich nierobów . Jesteście beztalenciami . A jak wy byście byli na kierowniczym stanowisku i byście byli odpowiedzialni za ludzi itd. To byście się pewnie skupczyli .i byście podejmowali decyzje i tak każdy by patrzył na was i mówił po mistrzowsku on/ona jest taka i taka i jest do gówna no i jest do dupy bo wymaga .po to są te wszystkie regulaminy żeby je przestrzegać i co wymyslił/ła sobie je sobie pani kierowniczka ,która jest pionkiem w tej całej sieci sklepów.może uderzcie do prezesa i powiedźcie do niego prostow w gałki co wam nie pasuje albo nie wiem wypijcie z zarządem gorzałe albo może zróbcie jakiś(...)to może będziecie mieli większe chody .
~Ela M. napisał(a): Przyroda :P Albo wy albo Ja. Ja mam na karku kredyt "rodzina na swoim na 30lat". A Ela Szym.... to mój żołnierz wyszkolona przeze mnie i wam też nie odpuści !!
~ napisał(a): a co ty niewiesz że w carrefour nie ma prezesów ?cwaniaczku :D
~ napisał(a):
a co kogo obchodzi że masz kredyt zawsze może mężuś zapłacic rate a ela sz to bardzo początkujący żołnierz bo czasami robi dziwne rzeczy na które ty byś sobie nie pozwoliła :P