Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwolnienia w Carrefour

~ niezalogowany
4 sierpnia 2010r. o 22:06
~ napisał(a): Pani Barbaro,nic dziwnego że Pani tak się liże :P do Pani E.SZ pracowała Pani we wszystkich marketach w Bolesławcu.Carrefour jest ostatnim marketem gdzie jeszcze Pani pracuje.Jak wyżej ktoś napisał jest Pani potrzebna ta maszyna z wazeliną. :P :P :P :P :P :P

Barbara - to mój nick,a nie prawdziwe imię, nie potrzebuję wazeliny kup sobie sam/a.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Basia niezalogowany
4 sierpnia 2010r. o 22:16
~ napisał(a):
~ napisał(a): Pani Barbaro,nic dziwnego że Pani tak się liże :P do Pani E.SZ pracowała Pani we wszystkich marketach w Bolesławcu.Carrefour jest ostatnim marketem gdzie jeszcze Pani pracuje.Jak wyżej ktoś napisał jest Pani potrzebna ta maszyna z wazeliną. :P :P :P :P :P :P

Barbara - to mój nick,a nie prawdziwe imię, nie potrzebuję wazeliny kup sobie sam/a.

Ja też jestem Basia i pracuję w cerfusiu i pomyślą że to może ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!prze...ne!!!!!!!!! Ale czepiliście sie tego cerfusia>

Zastosowana autokorekta

~Essej niezalogowany
5 sierpnia 2010r. o 6:21
Rzygać się chce jak to się czyta. Pracowałem kiedyś w tym markecie, ale jak był pod starą nazwą i z tego co pamiętam to była tam zgrana ekipa. Pracuje ktoś jeszcze ze starej kadry, czy wszystkich wymienili?
4352
#enter nieaktywny
5 sierpnia 2010r. o 11:37
http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=70838
~GENERALOSSS niezalogowany
5 sierpnia 2010r. o 20:23
JA uczęszczałem do szkoły podstawowej przez 16 lat (prawie doktorat) .....i mam prace(super pracę) jestem operatorem wózka widłowego WOW.
~Ona niezalogowany
5 sierpnia 2010r. o 23:06
Ktoś posiał tylko plotke,że zamykają Cerfusia,nici z tego.Lizusy dalej będą się podlizywac temu komu muszą.
4352
#enter nieaktywny
6 sierpnia 2010r. o 19:40
~ napisał(a): Wrócisz za 50 lat i co??? I nic. Będzie to samo. W tym kraju sie już nic nie zmieni. Dalej pracodawcy będą wykorzystywac podwładnych, a tylko garstka ludzi będzie miała w kieszeni godziwe pieniążki. Tutaj potrzebny jest taki zryw masowy jaki mieliśmy w 80 latach. Jak parę głów w rządzie spadnie to może zrozumieją co się w tym kraju dzieje.

niedawno parę-dziesiat tempych głow spadło i nic to narazie nie zmieniło

Dopisane 06.08.2010r. o godz. 19:40:

podsłyszałem dzisiaj pod drzwiami dyrektora że tam będzie Auchan i wychodziło na to że za niedługo
~;)) niezalogowany
6 sierpnia 2010r. o 19:44
:> :> :> :> :> :> :> :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza