~GENERALOSSS niezalogowany 2 sierpnia 2010r. o 16:23
chłpocy i dziewczęta przestańcie lecieć w kulki już starczy tego mazania się ....JA CZEKAM NA ....CASTORAMĘ farbe i pędzel muszę kupić do jasnej cholery(teściowej).
~bez imienny niezalogowany 3 sierpnia 2010r. o 7:27
ela eM daje ostro czadu w zgc :/ poluje nontop na ochronę (kadra + szaraki) i na pracowników. już kilka osób poleciało. ciekawe tylko jak długo to potrwa ?? :/
~bez imienny napisał(a): ela eM daje ostro czadu w zgc :/ poluje nontop na ochronę (kadra + szaraki) i na pracowników. już kilka osób poleciało. ciekawe tylko jak długo to potrwa ?? :/
M. służy do segregacji pomiedzy potrzebnymi (nie mylić z nierobami) , a niee. Jej wytrzeszcz oczu i konskie uzębienie podczas wypowiadania się świadczy o zamiarach.
Sz. w Bolcu ma duże braki, bierze ludzi na huki i straszy wyglądem.
Zmoderowano 04.08.2010 godz.19:24 - powód: nazwiska (sentinel)
Co się tak czepiliście ; P. M. i P. S.,dziewczyny robią co nalezy do ich obowiązków.Ja pracuję w carrefour kilka m-cy miałam kontakt z każda z pan i jesli jest wszystko wg. procedur to jest ok.nigdy nie miałam żadnych problemów a jesli komus to nie odpowiada ze musi trzymac się pewnych zasad a niechce tego robić to one sa od tego żeby tego dopilnować.Kazdy kto wykonuje swoja prace to chce robic to dobrze i dokładnie,chyba że robi to ot tak sobie!!!!!!!
Teraz to sę naraziłam ale piszę co myslę.
Zmoderowano 04.08.2010 godz.19:25 - powód: nazwiska (sentinel)
~........................................ niezalogowany 4 sierpnia 2010r. o 19:22
Jestem ciekawa czy ty pracujesz według procedur?Bo w swojej wypowidzi bardzo się liżesz aż wstyd.Załoga powinna kupić ci maszyne z wazelina żebyś mogła wiecej korzystć,bo ta która nosisz w kieszeni to za mało. POWODZENIA :D
Pani Barbaro,nic dziwnego że Pani tak się liże :P do Pani E.SZ pracowała Pani we wszystkich marketach w Bolesławcu.Carrefour jest ostatnim marketem gdzie jeszcze Pani pracuje.Jak wyżej ktoś napisał jest Pani potrzebna ta maszyna z wazeliną. :P :P :P :P :P :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.