Pan Arkadiusz Malak jest znakomitym radcą lecz jak narazie jest tylko aplikantem który jest pod nadzorem mecenasa Łysiaka dlatego też polecam ta kancelarie adwokacką.
Pan Ł... odesłał mnie z kwitkiem,kiedy sprawa była do wygrania i w gruncie rzeczy oczyswista,powiedział,żebym dała sobie spokój.Polecam zdecydowanie A.Balińskiego,pięknie i skutecznie poprowadził moją sprawę.
~Arkadiusz Malak niezalogowany 26 listopada 2011r. o 22:39
Witam serdecznie. Sam nigdy się nie reklamowałem, bo nie mam takiej potrzeby. Za życzliwe wpisy dziękuję, krytyczne wezmę pod rozwagę. Osoby, które mają zastrzeżenia do mojej pracy zapraszam do siebie, ewentualnie proszę do mnie dzwonić, zawsze odbieram telefon.
P.Zachar owszem, ale nie Łysiaka...przez niego szlag trafił moje sprawy w sądzie (doszedłem do wniosku że po cichu ułożył się z moim przeciwnikiem, pewnie dal więcej niż ja za przegraną sprawę). W sumie moim zdaniem jak dobrze płacisz masz wygrane, inaczej ...sami wiecie...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.