~ napisał(a): tylko Pani Patrycja Complak Walczy o interes klienta ul. Daszynskiego Pozdrawiamtylko nie ona. Duzo obiecuje, duzo kasuje i jeszcze z grzecznoscia ma problem.
~bolecnautka napisał(a): Witajcie Moi Mili,Mialam problem z tej samej dziedziny i zdecydowanie polecam pania Aleksandre Hryciow. Przyjmuje na ulicy Orla w budynku bonitexu. Potrafi wysluchac, doradzic, cierpliwa, upszejma, nie zdziera kasy i realnie przedstawia sytuacje. W mojej rodzinie prowadzila sprawe spadkowa-wygrana.
potrzebuje na wczoraj dobrego adwokata, który pomoże mi w prowadzeniu sprawy majątkowej - takiego, który zajmie się klientem i go wysłucha no i oczywiście będzie dążył do wygrania sprawy.
W ostatnich dwóch tygodniach skorzystałam z "pomocy" dwójki adwokatów i przez ich "fachowość" - zrezygnowałam.
PROSZĘ O POMOC. SPRAWA BARDZO PILNA
~ napisał(a):~ napisał(a): tylko Pani Patrycja Complak Walczy o interes klienta ul. Daszynskiego Pozdrawiamtylko nie ona. Duzo obiecuje, duzo kasuje i jeszcze z grzecznoscia ma problem.
Dareza napisał(a):~ napisał(a): tylko Pani Patrycja Complak Walczy o interes klienta ul. Daszynskiego Pozdrawiam
Pierdolenie ze tylko ona, ja bylem zadowolony z Pawła Wilasa, ktory tez walczył