Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wystawki w Niemczech Terminy

4067
#zraniona nieaktywny
24 kwietnia 2010r. o 9:57
~dabu-info napisał(a): Kazdy ma swój świat kolego z Mannheim. U was jeszcze nie dawno byly na ulicy wystawki tyle ze przez rumunów pragnacych metali kolorowych co próli siekierami odkurzacze ze az wiory lecialy to sie w koncu skonczyly tam wystawki i sa na zgloszenie bo strach ulicami chodzic wieczorem w tym czasie.
Co do wystawek w duzych miastach to sa np w Bonn i Karlsruhe.

tak to prawda,u nas tez juz tego nie ma od paru lat, bo samochody nie mogly ulicami przejezdzac nawet,taki syf byl porozwalany wszedzie, ale czy jest w tych wiekszych miastach to nie mam pojecia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~potrzebuje.. niezalogowany
8 lipca 2010r. o 15:46
potrzebuje terminy wystawek w niemczech na 2010 rok

pilne !!!!!!!!!!!!
5188
#dabuinfo nieaktywny
14 października 2010r. o 13:24
Po terminy na wystawki zapraszam do nowego sklepu naszej firmy [img=1287055443_0xtxsqq.jpg]
7591
#nino nieaktywny
6 września 2011r. o 16:16
z poddebic to uwazajcie na kube grzelak bo on swojm nawet tnie opony
10346
#kuki01 nieaktywny
4 lutego 2013r. o 20:45
Panowie
coś ostatnio często Policja gania
mnie już 2 raz i rozmawiałem z nimi z tego co wiem to cza teraz gewerbę otworzyć na sprzątanie
7878
#ojciec nieaktywny
4 lutego 2013r. o 23:18
Nie ma polskim słowniku słowa : "CZA"... w kontekście w jakim tu piszesz analfabeto! Chyba chodziło tobie o słowo" TRZEBA"? Aż oczy bolą od takiej pustki w twojej głowie! Co się dzieje z POLAKAMI? Już nie potrafią pisać w ojczystym języku?
10816
#colours nieaktywny
16 maja 2013r. o 21:39
Witam kto się wybiera na wystawkę do schkeuditz jest fajna dzielnica 27.28 maj wystawiają szpery dawno tam nie byłem jezdzi tak ktoś jeszcze???
~~Szarawa Rezeda niezalogowany
18 czerwca 2023r. o 14:59
#ojciec napisał(a): Nie ma polskim słowniku słowa : "CZA"... w kontekście w jakim tu piszesz analfabeto! Chyba chodziło tobie o słowo" TRZEBA"? Aż oczy bolą od takiej pustki w twojej głowie! Co się dzieje z POLAKAMI? Już nie potrafią pisać w ojczystym języku?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza