Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wystawki w Niemczech Terminy

~zainteresowana niezalogowany
7 lutego 2010r. o 15:12
ile za taki cały spis na cały rok by kosztowało,lub najbliższa trasa ile razy w roku
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1799
#koehl nieaktywny
7 lutego 2010r. o 15:27
Nie wierzcie w te wystawki,to tylko naciąganie ludzi i łatwy zarobek.Wszystko co jest do wystawienia i zabrania już dawno jest obstawione...

Dopisane 07.02.2010r. o godz. 15:27:

tO JEST NACIĄGANIE LUDZI NIC WIĘCEJ!!!
~ niezalogowany
7 lutego 2010r. o 16:05
koehl napisał(a): Nie wierzcie w te wystawki,to tylko naciąganie ludzi i łatwy zarobek.Wszystko co jest do wystawienia i zabrania już dawno jest obstawione...Dopisane 07.02.2010r. o godz. 15:27:tO JEST NACIĄGANIE LUDZI NIC WIĘCEJ!!!

nie znasz sie to lepiej sie nie wypowiadaj :P
~domino_tsl niezalogowany
17 lutego 2010r. o 20:56
W sprawie planów proszę do mnie zadzwonić pod numer telefonu 726945727

U mnie zapłacisz taniej niż gdziekolwiek indziej sprawdź - zadzwoń

Sam jeżdżę na wystawki więc dla tych co twierdzą że to naciąganie polecam "artykuł szperany interes" wpisz w wyszukiwarkę i artykuł gotowy. Poczytaj a się przekonasz czy to naciąganie.

Ja nie kupuję osobiście planów, gdyż sam siedzę aby je wyszukać w necie. W chwili obecnej mam 102 pełne rejony na wystawki to jest jakieś około 8tyś a może i nawet więcej miejscowości na całe niemcy.

Dla tych co piszą naciąganie mówię sami jesteście naciągaczami.
Zatem pozdrawiam naciągaczów.
~dabu-info niezalogowany
23 kwietnia 2010r. o 21:42
Kazdy ma swój świat kolego z Mannheim. U was jeszcze nie dawno byly na ulicy wystawki tyle ze przez rumunów pragnacych metali kolorowych co próli siekierami odkurzacze ze az wiory lecialy to sie w koncu skonczyly tam wystawki i sa na zgloszenie bo strach ulicami chodzic wieczorem w tym czasie.
Co do wystawek w duzych miastach to sa np w Bonn i Karlsruhe.
~ niezalogowany
24 kwietnia 2010r. o 6:02
~zygi napisał(a): Na wystawkach nic nie ma , atym czasem pełne busy gnają do kraju!
Trzeba tępić konkurencję ,opowiadając ,że cięzko i ,że jest fuj!
Wiem to , bo jestem z branży![/
...nie chodzi żeby przywieżć cokolwiek tylko coś na czym wyjazd ci się zwróci i jeszcze na tym trzeba by zarobić :P
~ niezalogowany
24 kwietnia 2010r. o 9:36
Widze znalezli sie znawcy,niektorzy nie mają wogle o tym pojęcia a piszą....
3892
#pietrek1 nieaktywny
24 kwietnia 2010r. o 9:50
~ napisał(a): Widze znalezli sie znawcy,niektorzy nie mają wogle o tym pojęcia a piszą....

znalazł się znawca, który WIE o czy pisze. Udowodnił to w swoim poście :D
Zamiast komuś cos udowadniać, polecam lekturę słownika ortoraficznego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.