~zygi niezalogowany 15 października 2009r. o 23:34
Na wystawkach nic nie ma , atym czasem pełne busy gnają do kraju!
Trzeba tępić konkurencję ,opowiadając ,że cięzko i ,że jest fuj!
Wiem to , bo jestem z branży!
mylisz się pisząc że nie ma wystawek w dużych miastach, spędziłam trochę czasu w Bonn i umeblowałam sobie całe mieszkanie z uzbieranych tam rzeczy... meble, sprzęty, nawet sporo kasy zarobione z uzbieranego tam złomu i sprzedanego na miejscu...
w Görlitz to teraz sami Polacy mieszkają,także nie spodziewaj się niczego...chyba,że starą lodówkę które pozostanie Ci zatargać na złom!!!Skończyły się czasy wystawek.To już w Bolesławcu pod śmietnikami można lepsze wygrzebać...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.