Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele

~jadzia niezalogowany
21 września 2010r. o 14:12
Jakie sale weselne moglibyście mi polecić , już niebawem ostro wzmę się za przygotowania do ślubu, ale najpierw chciałabym poznać wasze zdanie co do lokali w Bolesławcu i okolicach. Co byście polecili?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
21 września 2010r. o 15:45
Luknij na ten temat:) może sie przyda oto link: http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=8&act=showtopic&topic=4919&strona=last

Tylko Ty:*
~jadzia niezalogowany
22 września 2010r. o 10:48
dzięki
~narzeczona niezalogowany
21 października 2010r. o 19:52
mam pytanie... czy nie wiecie gdzie w Boleslawcu mozna wynajac elegankie auto na wesele?? chodzi mi o cos takiego jak na zdjeciu[img=1287683556_hxrwskj.jpg]
~ niezalogowany
22 października 2010r. o 8:24
W Olimpii ,miła obsługa ,dobra organizacja
4382
#rusalka nieaktywny
22 października 2010r. o 10:47
~narzeczona napisał(a): mam pytanie... czy nie wiecie gdzie w Boleslawcu mozna wynajac elegankie auto na wesele?? chodzi mi o cos takiego jak na zdjeciu[img=1287683556_hxrwskj.jpg]

kabriolet do slubu to fajna sprawa jesli zamierzasz jechac wkolo Rynku z predkoscia 5 km/h ..w przeciwnym razie bedziesz miala muchy w oczach i zębach i fryzurę a'la wqrwiony Chopin po koncercie ... spradz najpierw jak sie jezdzi w eleganckiej fryzurze w samochodzie bez dachu ..pisze z doswiadczenia :):):)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
~m niezalogowany
22 października 2010r. o 13:54
w sumie o tym nie pomyslalam:) dzieki za rade:) no a jaki samochod jest jeszcze orginalny do slubu??
~ niezalogowany
22 października 2010r. o 15:26
~m napisał(a): w sumie o tym nie pomyslalam:) dzieki za rade:) no a jaki samochod jest jeszcze orginalny do slubu??

wpisz w google 'auto do slubu boleslawiec', kilka aut jest
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza