Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~d niezalogowany
26 lutego 2011r. o 19:21
ja polecam ala pub na oś kwiatowym pizza pycha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~customer niezalogowany
26 lutego 2011r. o 19:25
~d napisał(a): ja polecam ala pub na oś kwiatowym pizza pycha

no wszędzie pycha same pizzerie najlepsze jak we włoszech ...pamiętam jak jakiś dziwny czlowiek jeden z drugim zachwalał italian na gałczyńskiego ..byłem co z z tego ,ze duża jak same ciasto bez smaku porażka na maxa po kawałku całą oddaliśmy z dziewczyną bo normalnie szkoda zdrowia .. w miare dobre są pepe i rafaello reszty nie znam ale same ciacha na żreć się jak w italian to muz nie pójdę i nie doradzam

Zastosowana autokorekta

~d niezalogowany
26 lutego 2011r. o 19:48
rozumiem ,że każdy ma inny gust ale żeby krytykowac to najpierw trzeba spróbowac , ja juz w każdej pizzerii w bolesławcu jadem pizze i owszem rafaello jest ok ale mała ta pizza a w ala pub 32 cm , to jest sie i czym najeść
5134
#TOjsienka nieaktywny
26 lutego 2011r. o 19:55
Raz na jakiś czas to mogę sobie zjeść każdą i tak po dłuższej przerwie każda będzie wymiatać.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3145
#hemi nieaktywny
26 lutego 2011r. o 20:00
z tą pizza to róznie,tzn,zawsze zamawiałem 10 lub 17,znowu w peppe tez nie ma złego słowa,niby mniejsza ale tak sycaca ,że masakra,ostatnio byliśmy po pizze w El Pablo (środek lokalu tragedia,kojarzy mi się z barem popularnym,za duzo światła z sufitu,a nie lepiej swieczki na stole??)
za to pizza wielka jak plazma z Media Markt:D Ciasto ultra cienkie ,za to żarełko porozrzucane po same brzegi:)
spojrzałem podejrzliwie (bo z Peppe idzie sie najeść) ale ta z El Pablo nie dośc ,że pyszna to jeszcze się nażarłem:)

pizze?? polecam El pablo i Peppe-zależy kto co lubi:) El Pablo wielka na cienkim ,cieniusim ciescie a peppe grubsza a i żarełka na górę nie żałują:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2820
#k1p nieaktywny
26 lutego 2011r. o 20:06
~customer napisał(a):
~d napisał(a): ja polecam ala pub na oś kwiatowym pizza pycha

no wszędzie pycha same pizzerie najlepsze jak we włoszech ...pamiętam jak jakiś dziwny czlowiek jeden z drugim zachwalał italian na gałczyńskiego ..byłem co z z tego ,ze duża jak same ciasto bez smaku porażka na maxa po kawałku całą oddaliśmy z dziewczyną bo normalnie szkoda zdrowia .. w miare dobre są pepe i rafaello reszty nie znam ale same ciacha na żreć się jak w italian to muz nie pójdę i nie doradzam

Jeszcze nikt się nie urodził, co by wszystkim dogodził...
Ja na przykład lubię tą pizzerię. Przynajmniej kupując sobie taką pizzę wiem, że się najem, a zamawiając pizzę ze składnikami odpowiadającymi moim upodobaniom, zjem ją ze smakiem.
A jak oddałeś tą pizzę, to mogę się założyć, że wyszedłeś na conajmniej dziwaka. No ale nic, Twoja sprawa. Następnym razem z dziewczyną przygotuj swoją pizzę we własnej kuchni. Zapewniam, że jeśli macie jakiekolwiek pojęcie o sztuce kulinarnej, wyjdzie wyborna i w razie kiepskiego smaku lub zbyt wyrośniętego ciasta, nie będziesz miał komu złożyć reklamacji - no chyba, że sobie :D
Poza tym, miałam okazję jeść pizzę w Rzymie i jakoś niewiele różniła się od serwowanych w naszych pizzeriach. To już niestety 21 wiek. Jak ktoś chce zdobyć przepis na oryginalną włoską pizzę, to sobie go poszuka w necie...
~ niezalogowany
26 lutego 2011r. o 20:19
no widzisz,ja jadłem kebaba u turka w niemczech i powiem ci,że w polsce były lepsze :>
~ niezalogowany
26 lutego 2011r. o 20:19
no widzisz,ja jadłem kebaba u turka w niemczech i powiem ci,że w polsce były lepsze :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza