~customer napisał(a): ~d napisał(a): ja polecam ala pub na oś kwiatowym pizza pycha
no wszędzie pycha same pizzerie najlepsze jak we włoszech ...pamiętam jak jakiś dziwny czlowiek jeden z drugim zachwalał italian na gałczyńskiego ..byłem co z z tego ,ze duża jak same ciasto bez smaku porażka na maxa po kawałku całą oddaliśmy z dziewczyną bo normalnie szkoda zdrowia .. w miare dobre są pepe i rafaello reszty nie znam ale same ciacha na żreć się jak w italian to muz nie pójdę i nie doradzam
Jeszcze nikt się nie urodził, co by wszystkim dogodził...
Ja na przykład lubię tą pizzerię. Przynajmniej kupując sobie taką pizzę wiem, że się najem, a zamawiając pizzę ze składnikami odpowiadającymi moim upodobaniom, zjem ją ze smakiem.
A jak oddałeś tą pizzę, to mogę się założyć, że wyszedłeś na conajmniej dziwaka. No ale nic, Twoja sprawa. Następnym razem z dziewczyną przygotuj swoją pizzę we własnej kuchni. Zapewniam, że jeśli macie jakiekolwiek pojęcie o sztuce kulinarnej, wyjdzie wyborna i w razie kiepskiego smaku lub zbyt wyrośniętego ciasta, nie będziesz miał komu złożyć reklamacji - no chyba, że sobie :D
Poza tym, miałam okazję jeść pizzę w Rzymie i jakoś niewiele różniła się od serwowanych w naszych pizzeriach. To już niestety 21 wiek. Jak ktoś chce zdobyć przepis na oryginalną włoską pizzę, to sobie go poszuka w necie...