Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

5134
#TOjsienka nieaktywny
26 lutego 2011r. o 20:24
Rozwalają mnie takie francuskie pieski i ludzie co nic sobą nie reprezentuja a kręcą nosem jak książeta.O jaki pan zostawił wszystko i wyszedł tylko nie zapomnij się jak pójdziesz na obiad do przyszłej teściowej i nie wyjdź bo raczej nie wystarczy zapłacić. :D

Dopisane 26.02.2011r. o godz. 20:24:

~ napisał(a): no widzisz,ja jadłem kebaba u turka w niemczech i powiem ci,że w polsce były lepsze :>

Jeziu jak kiedyś pojechałam po auto do Chemnitz zatrzymałam się na kebaba.Tego nigdy nie zapomnę był tak pieruńsko słony że suszyło mnie potem dwa dni i do tego jeszcze w ciąży ale poza tym był smaczniusi ale nie pozwoliłam sie wypowiedzieć nerkom one raczej miały inne zdanie :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
26 lutego 2011r. o 20:29
to ,że ktoś jest z jakiegos kraju to nie znaczy ,że umie to robić:) to,że gośc w miejscu z kebabem gada po swojemu,to nie znaczy,że ogarnia temat,to tak jakbym ja rzucając ojczystą polszczyzną pracował w barze z PRAWDZIWIE POLSKIMI PIEROGAMI np w toronto,jakos zlepić umiem ,ale mojej mamy czy teściowej są rewelacyjne:D

Dlatego śmieję się jak ktos mówi,że jak włoch w kuchni(bar,pub,restauracja) to na bank najlepsza pizza:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2820
#k1p nieaktywny
26 lutego 2011r. o 20:35
Właśnie o to chodzi. Bo dzisiaj nie pochodzenie kucharza, a jego umiejętności świadczą o tym, że potrawy przez niego serwowane są smaczne :-)
~ja niezalogowany
26 lutego 2011r. o 20:37
Bedąc na wakacjach w Swinoujsciu przypadkiem znalezlismy pizzerie, wchodzi się tam na doł po schodkach to w okolicy PLATANA pizza była REWELACYJNA! Najlepsza jaka w zyciu jedlismy! Takiej pizzerni nam trzeba, bylismy tam 3 razy i za kazdym razem pychotka. Polecam, koniecznie trzeba tam zajsc badac na wakacjach. Marzenie! Tak na pierwszy rzut oka widac bylo co na tej pizzy jest i wszystko bylo swieze, a nie schowane pod dziwnym serem na dodatek czesto zbytnio spieczonym. Jadlam pizze chyba juz ze wszystkich pizzerii - zadnej nie poleciłabym - niestety :(
3145
#hemi nieaktywny
26 lutego 2011r. o 20:46
ale ta dyskusja jest o wyższości Bożego narodzenia nad Wielkanocą bo kazdy lubi co innego:)
Ja nie znoszę "profanacji"pt ananas czy inne dziwne klimaty,dla kogoś innego to dodaje smaku:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~kara niezalogowany
26 lutego 2011r. o 20:52
Polecam pizzerie El Pablo, wedlug mnie najlepsza pizza w miescie.
2820
#k1p nieaktywny
26 lutego 2011r. o 21:06
A ja polecam pizzę dla znajomych u mnie w domu. Na cieście grubym lub cienkim. Z mozarellą, salami, bazylią, oregano i sosem pomidorowym. Jak komuś nie pasują składniki, mogę zaproponować inne.
Przygotowanie pizzy w warunkach domowych nie jest trudne, a nawet pokuszę się o stwierdzenie, że przy odrobinie chęci jest dziecinnie łatwe.
Dlatego jeden z drugim, zanim wpadnie Wam pomysł zaproszenia dziewczyny do pizzerii, w której będziecie kręcić nosem, zaangażujcie sie osobiście i przygotujcie pizzę w domu... Będzie to procentowało na przyszość bardziej niż zgrywanie niezadowolonego klienta...
~anonim niezalogowany
26 lutego 2011r. o 21:29
tak zdecydowanie pizzeria ala pub na os kwiatowym , pizza jak domowa i na życzenie dzielom jak chcesz i z jakich składników polecam pizze peperoni + do tego salami niebiańska wprost , a sos czosnkowy marzenie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.