Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

2900
#falco nieaktywny
28 lutego 2011r. o 12:52
~ziemianka napisał(a): a ja wam powiem ze najlepsza pizze w miescie robi moja corka...
...wcale nie bo ja... :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ona niezalogowany
28 lutego 2011r. o 14:16
Antica koło PKP, za pierwszym razem rewelacja była gdy zamówiłam pizzę, za drugim kompromitacja i straszny zakalec. Może będzie jeszcze kiedyś 3ci raz to się wypowiem.
525
#MX nieaktywny
28 lutego 2011r. o 17:05
~ napisał(a):
MX napisał(a):
hemi napisał(a): nie ma to jak kupić gotowe ciacho(dla leniwych co nie chca robić ciasta) i samemu kupic składniczki,posiekac,pokroic i machnąć cały piekarnik pizzy:D

nie ma to jak zrobić ciasto.. :) wtedy reszta to dodatki.. ;)

Nie ma to jak wychodować wszystkie dodatki, nawozić, podlewać, odchować zwierzątka i ubić na mięsko, samemu wykonać narzędzia potrzebne do zrobienia pizzy... a do ciasta mąka - przydał by się młyn, trzeba postawić... ja pier* :|

heh, jak się smaku nie ma i dobrego produktu nie spróbowało to i mrożonki biedronkowe pod niebiosa wyniesie.. :|
2762
#klimper nieaktywny
28 lutego 2011r. o 17:11
Najlepsza jest pizza w barze na stacji benzynowej kolo ronda na Kosciuszki. Nie za duza; w sam raz dla jednej osoby ale smaczniejszej nie jadlem nawet w Pizza Hut
~rr niezalogowany
28 lutego 2011r. o 17:16
~pizzerista napisał(a):
~rr napisał(a): w nowej pizzerii obok pkp! pyszna!

dla was wystarczy zamrożone badziewie z tesco odmrożic i już jest igła ! sie nadajecie smakosze

wcale nie bo tam robią sami! nie byłeś to nie gadaj... spróbuj
kiedyś to był żulerski bar teraz otworzyli tam pizzerię a robią na prawdę dobrą tą pizze
3892
#pietrek1 nieaktywny
28 lutego 2011r. o 18:11
na tę chwilę to only Pizza Hut (niestety poza Bolcem). A dlaczego na tę chwilę?? A bo mają taką promocyję. Płacisz 22 złocisze i żresz ile chcesz :D
~:) niezalogowany
28 lutego 2011r. o 18:14
Ale nie można się napić piwa :P !!
Pizza i piwo to dwie papużki nierozłączki ;)
3892
#pietrek1 nieaktywny
28 lutego 2011r. o 18:16
piwo możesz nabyć drogą kupna, ewentualnie skitrać pod pazuchą i pic z partyzanta co by taniej było :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza