Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~gosc pizzerii jocker niezalogowany
26 stycznia 2012r. o 21:18
Wybaczcie ze z malej litery nazwa pizzerii ale na duza nie zasluguje.Biorac pod uwage fakt,ze to smaczna pizza,ktora od kilku lat zamawiam na telefon,to co dzis przezylam bedac tam z rodzina i znajomymi z innego miasta to byl po prostu szok.dostalismy rachunek zanim cokolwiek pojawilo sie na stole...wstydzilam sie za wlascicieli tej pseudopizzerii.nigdy,nigdzie nie spotkalam sie z takim traktowaniem kientow..omijajcie to miejsce z daleka.placimy za to zeby byc traktowani z szacunkiem...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8349
#niepasujetu nieaktywny
26 stycznia 2012r. o 21:22
tere fere:p chodzę tam od x lat i nie słyszałem o czymś takim zwłaszcza tam... to jednostkowy przypadek z całą pewnością i do wyjaśnienia o ile prawdziwy;)
Zawsze miło i dobra obsługa:P
~gosc pizerii joker niezalogowany
26 stycznia 2012r. o 21:35
To moze jest jakis inny joker w naszym pieknym miescie bo dzis w godzinach 14-15 wlasnie tam usilowalam wraz z czterosobowym towarzystwem zjesc obiad,ktory wlasciwie stanal nam w gardle,dzieki rachunkowi placonemu przed pojawieniem sie jedzenia na stole,a bylo to na ul.Starzynskiego...
8349
#niepasujetu nieaktywny
26 stycznia 2012r. o 21:45
znaczy to chyba nic strasznego... tak mi się wydaje? chyba że wychodzicie z założenia że jedzonko może być do D... i ewentualnie nie planujecie za nie zapłacić?? rozumiem że mogliście chcieć coś jeszcze zamówić... czy coś ale nie uważam że to sprawa tej wygi by ja aż tak rozdmuchiwać?? poza tym nie wiem kto was obsługiwał;p może to ktoś nowy czy coś mnie tez w rożnych miejscach (czasem nawet tam) wkurzają kelnerki czy barmanki (różnymi zachowaniami) bo to czy tamto ale jakoś nie gnoje tych lokali... a już na pewno nie namawiam do nie chodzenia tam (po np jednym incydencie!) bo na to czy warto tam pójść czy nie składa się wiele rzeczy... nie sama obsługa choć to ważna cześć... i nadal twierdzę że da się to jakoś wytłumaczyć bo (mimo iż nadal twierdze że nie wydaje mi się to jakoś skandaliczne zachowanie - no ale masz prawo czuć się urażona taką obsługą ludzie wymagają/oczekują rożnych rzeczy)
Pozdrawiam bywalec różnych lokali;)
~~ niezalogowany
26 stycznia 2012r. o 22:14
Najlepsza pizza jest w Nowogrodźcu!!
~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 6:40
~gosc pizerii joker napisał(a): To moze jest jakis inny joker w naszym pieknym miescie bo dzis w godzinach 14-15 wlasnie tam usilowalam wraz z czterosobowym towarzystwem zjesc obiad,ktory wlasciwie stanal nam w gardle,dzieki rachunkowi placonemu przed pojawieniem sie jedzenia na stole,a bylo to na ul.Starzynskiego...

Potwierdzam
Taka sytuacja zdarza sie wlasnie w porze obiadowej,jak kelnerka przyjmujaca zamowienie,konczy pierwsza zmiane i musi sie na koniec zmiany rozliczyc z przyjetych zamowien.
Tez tego nie rozumiem,ale tak tam jest wiec nie mowcie,ze sie nie zdarza
7992
#marek2323 nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 9:51
moze i zdarza ale to nie jest wina kelnerek i tego ze rachunek musi przyniesc bo rozlicza sie z zmiany i nie zwalajcie zaraz winy na to jak obsluguja joker gora pizze maj rewelka i nie tylko pizze
~esemena niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 10:39
~ napisał(a):
~gosc pizerii joker napisał(a): To moze jest jakis inny joker w naszym pieknym miescie bo dzis w godzinach 14-15 wlasnie tam usilowalam wraz z czterosobowym towarzystwem zjesc obiad,ktory wlasciwie stanal nam w gardle,dzieki rachunkowi placonemu przed pojawieniem sie jedzenia na stole,a bylo to na ul.Starzynskiego...

Potwierdzam
Taka sytuacja zdarza sie wlasnie w porze obiadowej,jak kelnerka przyjmujaca zamowienie,konczy pierwsza zmiane i musi sie na koniec zmiany rozliczyc z przyjetych zamowien.
Tez tego nie rozumiem,ale tak tam jest wiec nie mowcie,ze sie nie zdarza

Nie zgadzam się. Ja nie byłam ze znajomymi w porze obiadowej, siedziałyśmy dość długo, więc nie była to również koniec zmiany, a nim cokolwiek do jedzenia czy picia ;-) pojawiło się na stole, to pierwszy był rachunek... a zamawiałyśmy parokrotnie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza