Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~ niezalogowany
7 lutego 2012r. o 14:06
a co myslicie o italian pizza? ostatnio zamowilem, tylk ozapomnialem powiedziez zeby byla na cienkim ciescie, za to byla dobrze wypieczonba bo taka powinna byc pizza! PAMIETAJCIE KUCHARZE ZE PIZZA MUSI BYC DOBRZE WYPIECZONA ! i na cienkim ciescie (jak dla mnie) :) a ciasto posolone (nie przesolone) no i dodatków nie zalujcie (zeby nie bylo tak ze jedna papryka pocieta na 20 kawalków a salami na dwie czesci . Duzo na tym nie stracicie a klientó na pewno zyskacie!!! bo inaczej otworze własną pizzerie i bede robił pizze taką jak należy! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 lutego 2012r. o 14:14
Proponuje sprobowac pizzy z AGAMY ,albo frytki romana lub panini.
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 lutego 2012r. o 14:14
~ napisał(a):
~M.W napisał(a): Joker ?? Byłem ich klientem, do pewnego zdarzenia !! Teraz jak tylko moge uprzedzam znajomych żeby omijali tą spelune dużym łukiem. Dobra Rada - nie wysyłajcie dzieci po pizze do tego miejsca, bo sprzedadzą wam kilkakrotnie podgrzewaną pizze , spaloną to jeszcze kiedy oddacie dostaniecie zakaz obsługi.

zgadzam sie do tego kasują 3 zlote za dowóz !!! na tym samym osiedlu!!! POSPULI SIE I TO BARDZO!!!!

No i przy tych mrozach i cenach paliwa wystarczy dwa razy odpalić auto tam i z powrotem i po 3 zł.Jak na tym samym osiedlu to wystarczy ubrać butki będzie przyjemne z pożytecznym i za darmo.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
26 lutego 2012r. o 11:51
czy gdzies w necie jest cennik nowej sawanny?
~el mariachi niezalogowany
26 lutego 2012r. o 14:08
Jeśli najlepsza to tylko w el pablo amigos :D
~ niezalogowany
26 lutego 2012r. o 14:17
~el mariachi napisał(a): Jeśli najlepsza to tylko w el pablo amigos :D
..każdy swoje chwali autoreklama
~ niezalogowany
26 lutego 2012r. o 14:17
~el mariachi napisał(a): Jeśli najlepsza to tylko w el pablo amigos :D
..każdy swoje chwali autoreklama
~A niezalogowany
26 lutego 2012r. o 17:02
A mi smakuje w Antice. Ciasto takie jak lubię. Wielkość pizzy akurat aby najadły się (albo obżarły :) ) dwie osoby.Każdy ma swój gust. Pozostałe pizze ujdą. Nie smakuje mi w Italiano
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza