~mała tunezja napisał(a): my nie szkalujemy konkurencji i nie dopisujemy postów tylko wasze zdanie sie liczy.
Wiadomo w jakim panstwie mieszkamy ale to nie jest powodem dla którego mieli byśmy robic konkurencji koło d....y
wszyscy w końcu mamy rodziny na utrzymaniu.
pozdro Mała Tunezja
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
HEJ !!
I takie podejście mi się podoba każdy i tak ma swój ulubiony lokal do którego chodzi i chodzić będzie bez względu na to co tu ktoś się napoci na forum a po co robić lokalowi koło tyłka bo kelnerka miała trudne dni i przyjęła was nie wchodząc w tyłek tylko bardziej oschle.
I wiem jedno zawsze będę bronić obsługi jaki to by nie był lokal(no chyba ze serwuje przechodzone jedzenie)bo wiem jak to wyglada od strony lokalu i klient sam często jest sobie winien bo coś żeby było świeże i dopieszczone w sensie dobre tez potrzebuje czasu przygotowania a najczęściej jest tak że trzeba poganiać kucharza bo ty boisz się wyjść na salę żeby cię klient gadaniem nie zabił bo na dziesięciu ludzi którzy przyszli wcześniej i czekają spokojnie znajdzie się jeden choleryk którego nie interesują inni ludzie którzy byli wcześniej.
Najprościej jest tylko sapać.
I bardzo dobrze że kasują od razu.Jak macie czyste sumienie to nie powinno robić to na was żadnego wrażenia bo i tak poszliście z zamiarem zapłacenia ale postawcie się na miejscu jakiejś kelnerki która biega cały dzień za darmochę do na dziesieciu uczciwych znalazł się jeden gagatek który nie zapłacił albo poszedł sobie bo znudziło mu sie czekanie.
I w jednej pizzerii też mi pizza nie podeszła ale nie powiem wam gdzie bo z tego co czytam to innym przypasowała.