Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Najlepsza pizza w Bolesławcu

~M.W niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 10:53
Joker ?? Byłem ich klientem, do pewnego zdarzenia !! Teraz jak tylko moge uprzedzam znajomych żeby omijali tą spelune dużym łukiem. Dobra Rada - nie wysyłajcie dzieci po pizze do tego miejsca, bo sprzedadzą wam kilkakrotnie podgrzewaną pizze , spaloną to jeszcze kiedy oddacie dostaniecie zakaz obsługi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4635
#naataliia nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 10:56
~esemena napisał(a):
~ napisał(a):
~gosc pizerii joker napisał(a): To moze jest jakis inny joker w naszym pieknym miescie bo dzis w godzinach 14-15 wlasnie tam usilowalam wraz z czterosobowym towarzystwem zjesc obiad,ktory wlasciwie stanal nam w gardle,dzieki rachunkowi placonemu przed pojawieniem sie jedzenia na stole,a bylo to na ul.Starzynskiego...

Potwierdzam
Taka sytuacja zdarza sie wlasnie w porze obiadowej,jak kelnerka przyjmujaca zamowienie,konczy pierwsza zmiane i musi sie na koniec zmiany rozliczyc z przyjetych zamowien.
Tez tego nie rozumiem,ale tak tam jest wiec nie mowcie,ze sie nie zdarza

Nie zgadzam się. Ja nie byłam ze znajomymi w porze obiadowej, siedziałyśmy dość długo, więc nie była to również koniec zmiany, a nim cokolwiek do jedzenia czy picia ;-) pojawiło się na stole, to pierwszy był rachunek... a zamawiałyśmy parokrotnie...

Tak to prawda tez sie zdziwiłam kiedys co prawda jedzenie dobre ale moi znajomi nie lubia tam chodzic ze wzgledu na za głośna muzyke to nie klub a bar dodatkowo wystrój jest ładny ale kompletnie nie praktyczny i nie wygodny i te rachunki przy dłuższej wizycie jest to na prawde meczace
5169
#tomon nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 12:54
Temat: "Najlepsza pizza w Bolesławcu" a tymczasem prawie wszyscy piszą o najgorszych pizzeriach i pizzach.
6653
#sihaja nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 12:57
tomon napisał(a): Temat: "Najlepsza pizza w Bolesławcu" a tymczasem prawie wszyscy piszą o najgorszych pizzeriach i pizzach.

ktos ma tu racje ;)
~Zadowolona niezalogowany
7 lutego 2012r. o 13:02
Byłam wczoraj w "Małej Tunezji " .Obsługa bardzo fajna a pizza super .Dawno takiej nie jadłam.Poleca
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 lutego 2012r. o 13:52
~mała tunezja napisał(a): my nie szkalujemy konkurencji i nie dopisujemy postów tylko wasze zdanie sie liczy.

Wiadomo w jakim panstwie mieszkamy ale to nie jest powodem dla którego mieli byśmy robic konkurencji koło d....y

wszyscy w końcu mamy rodziny na utrzymaniu.

pozdro Mała Tunezja

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

HEJ !!

I takie podejście mi się podoba każdy i tak ma swój ulubiony lokal do którego chodzi i chodzić będzie bez względu na to co tu ktoś się napoci na forum a po co robić lokalowi koło tyłka bo kelnerka miała trudne dni i przyjęła was nie wchodząc w tyłek tylko bardziej oschle.

I wiem jedno zawsze będę bronić obsługi jaki to by nie był lokal(no chyba ze serwuje przechodzone jedzenie)bo wiem jak to wyglada od strony lokalu i klient sam często jest sobie winien bo coś żeby było świeże i dopieszczone w sensie dobre tez potrzebuje czasu przygotowania a najczęściej jest tak że trzeba poganiać kucharza bo ty boisz się wyjść na salę żeby cię klient gadaniem nie zabił bo na dziesięciu ludzi którzy przyszli wcześniej i czekają spokojnie znajdzie się jeden choleryk którego nie interesują inni ludzie którzy byli wcześniej.
Najprościej jest tylko sapać.
I bardzo dobrze że kasują od razu.Jak macie czyste sumienie to nie powinno robić to na was żadnego wrażenia bo i tak poszliście z zamiarem zapłacenia ale postawcie się na miejscu jakiejś kelnerki która biega cały dzień za darmochę do na dziesieciu uczciwych znalazł się jeden gagatek który nie zapłacił albo poszedł sobie bo znudziło mu sie czekanie.

I w jednej pizzerii też mi pizza nie podeszła ale nie powiem wam gdzie bo z tego co czytam to innym przypasowała.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
7 lutego 2012r. o 13:53
~M.W napisał(a): Joker ?? Byłem ich klientem, do pewnego zdarzenia !! Teraz jak tylko moge uprzedzam znajomych żeby omijali tą spelune dużym łukiem. Dobra Rada - nie wysyłajcie dzieci po pizze do tego miejsca, bo sprzedadzą wam kilkakrotnie podgrzewaną pizze , spaloną to jeszcze kiedy oddacie dostaniecie zakaz obsługi.

zgadzam sie do tego kasują 3 zlote za dowóz !!! na tym samym osiedlu!!! POSPULI SIE I TO BARDZO!!!!
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 lutego 2012r. o 14:06
~M.W napisał(a): Joker ?? Byłem ich klientem, do pewnego zdarzenia !! Teraz jak tylko moge uprzedzam znajomych żeby omijali tą spelune dużym łukiem. Dobra Rada - nie wysyłajcie dzieci po pizze do tego miejsca, bo sprzedadzą wam kilkakrotnie podgrzewaną pizze , spaloną to jeszcze kiedy oddacie dostaniecie zakaz obsługi.

A to to już inna bajka.Takie wały też mi się nie podobają.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.