Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5799
CZARNULA83
2 kwietnia 2012r. o 23:53
Strazak napisał(a): Dobra uciekam. Czarnula wyskoczyła jak filip z konopi. Gdzie się podziewałaś?

Hahahaha byłam na romantycznej wycieczce :] :] :]

Dopisane 02.04.2012r. o godz. 23:53:

Dobranoc wszystkim i słodkich snów strażaku :> jak będzie się palić dam znaka :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4688
#Strazak nieaktywny
2 kwietnia 2012r. o 23:57
GosiaM napisał(a): Nie :) Po prostu nie lubię ..lubię żartować , od czasu do czasu też coś tam chlapnę , ale co z dużo, to mnie odrzuca . Chyba bardziej lubię poważne sprawy :)
No i oczywiście pisanie bajek, ale ostatnio to jakoś nie ma z kim .
Inaczej to widzisz, a szczególnie teraz..może gdyby mi brakowało pewnych spraw, to inaczej bym to odbierała, być może nawet by mnie to kręciło :)
Dobranoc :)

Zrozumiałem.
Jakby Ci już na niczym nie zależało tak samo byś postąpiła.... Bajo :/ :/ :/ :/

Idę tam,skąd wszyscy inni uciekają w obawie przed śmiercią...
6979
E
3 kwietnia 2012r. o 6:55
Dzień dobry :)
Co tam u Was słychać, bo u mnie zależy gdzie ucho przyłożyć :D
Dzisiaj, trzeba będzie z siebie wykrzesać trochę energii i ... jeszcze nie wykrzesałam, więc brak pomysłu, na co ją spożytkować :D :D :D
Całusy na caaały, doooobry dzień :* :* :*

Dopisane 03.04.2012r. o godz. 06:55:

magnum44 napisał(a): dziekuję za cudowne spotkanie:) E:*:*

Moja Kochana, cała przyjemność po mojej stronie i nie kłóć się ze mną...no dobrze połowa przyjemności :D :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 7:55
WiTOjcie kamraty :]

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 8:55
TOjsienka napisał(a): WiTOjcie kamraty :]

Siema Obywatelko , jak tam na Porannej zmianie. pojawiła się już jakaś Tylda :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Gocha niezalogowany
3 kwietnia 2012r. o 9:33
Strazak napisał(a):

Zrozumiałem.
Jakby Ci już na niczym nie zależało tak samo byś postąpiła.... Bajo :/ :/ :/ :/

Czyżbym wylała kubek gorącej wody na ... :P
Wczoraj D_T zamieściła na fecebooku piękny demotywator . A przedstawiał on parę staruszków trzymających się za ręce, z zapytaniem jak to możliwe, że są za sobą tyle lat. W odpowiedzi padło : bo kiedyś jak się coś psuło to się to naprawiało , a teraz się wymienia na nowe. Więc nie pisz, że Ci na niczym nie zależy tylko podejmij walkę, ale nie miedzy sobą a o lepsze jutro . A poza tym kto ma taka fajna Gosię w rodzinie he ? To chyba jednak warto żyć :P A ja po prostu Cie lubię ..i ją też :)
Z większymi problemami zapraszam na priva, czasami pozwane rozmowy są gorzkim lekarstwem , ale skutecznym :)Wieczorem przetestuję Cię w zakresie potyczek wierszowana słownych :> A wiem, że potrafisz bo jesteś inteligentnym i bardzo zdolnym facetem :) Na pierwszy ogień napisze tak ..a Ty dopisz :> :P

Kiedyś Miras, chłop nie owca,
rzeźbił babę se z piaskowca .
A ta rzeźba była goła ,
miała gębę jak stodoła :| :P
.....
4834
#nieznajomy nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 9:39
Witam :)
ja wierszy pisać nie potrafię a i z rzeźbieniem u mnie krucho więc będę się przypatrywać :)
Życzę miłego dnia :)
5183
magnum44
3 kwietnia 2012r. o 9:51
Dzień dobry:*

E:*, to ja druga połowa... przyjemności:D

Aleśmy miały wczoraj rekolekcje :| :| :P

Piękny dzień już jest:)

... niech jeszcze będzie pełen szczęścia i radości oraz szczerego uśmiechu:*:*

Tego Wam życzę:)

&ob=av2e :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza