Kocham w piątek, kocham w świątek, kocham i w niedziele.
Kocham Rodzinę, Ojczyznę, zwierzęta i Was moi PRZYJACIELE:*
Mgosia napisał(a): EEEEeeeeE, jak zwykle pewnie już śpisz , ale jak by co , to przeczytaj z rana, że - KOCHAM CIĘ :* :)
Ooooooo i jak tu nie cieszyć się życiem:)
A ja Ciebie tEEEEEż :*
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Bo ważne, żęby walić tynki na swój własny sposób :D
E, a Ty jak tynkujesz dzisiaj ?? :)
DzieńDobryWieczór :) Taki, jaki namalujesz sobie we własnej głowie, bo to właśnie tam, rozgrywa się najważniejsza bitwa pomiędzy smutkiem i radością. Niech zawsze wygrywa dobre :) Na przykład wspomnienie odpustowego lizaka we włosach ;)
[img=1613322074_1q4l56m.jpg]
I teraz powiedzcie, czy nie poleci wam ślinka na widok takiego kogucika ;)
[img=1613322194_jpcaaep.jpg]
Do dzisiaj pamiętam ten smak :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Mgosia napisał(a): E, a Ty jak tynkujesz dzisiaj ?? :)
Mgosiu:) ja tynkuję cały rok, więc...wczoraj odpoczywałam :D
sloneczko010981 napisał(a): Miłości, miłości i jeszcze więcej miłości życzę Wam, Bajarze . Żebyśmy się w niej aż utopili:).
Słoneczko :) jeśli o takie topienie chodzi, to jestem na TAK
Dopisane 16.02.2021r. o godz. 06:13:
Dzień dobry:)
"Dnia pewnego przyszłam na ten świat,
Otoczył mnie jak innych Słońca blask.
I ktoś mówił mi, że przyszłam po to, żeby ludzie kochać Was"
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Ja na razie się nie odzywam, bo jestem bardzo zła i dopóki nie poradzę sobie z dopasowaniem szafek i blatu, to takowa będę i pozostanę w krzaczorach :> wrrrrrrrrrrrr...... (to w razie jak by się ktoś martwił, że mnie nie ma) :> :> :>
"Otwórz oczy
Szczęście to ta chwila co trwa
Niepewna swojej urody
To zieleń drzew to dzieci śmiech
Słońca zachody i wschody"
bax napisał(a): Zaczynam poookutować :D
ks. Jan Twardowski, Popielec
Od ciemnej grudki prochu, która smoli ręce,
z namaszczeniem rzucanej w Popielcową Środę –
radość rośnie jak balon. O, rzuć prochu więcej
na grzywkę panny Zuli, proboszczom na brody.
Nadzieja w ciemnej grudce – wiosna w drzwiach kościoła ,srebrne krewniaczki
wierzby gawrony odsłonią,
ten, co nie chciał religii, jak Tomasz uwierzy
i zacznie beczeć ze szczęścia pod lampką czerwoną.
Będzie więcej spowiedzi i dobrych przyrzeczeń –
wiele rzeczy skradzionych podrzucą w czas krótki.
Rozpocznie się zwyczajnie i zawsze od Środy,
Wielki Post, co krzyczy nawet na kotlet malutki.
Baxiu:*
Mgosia napisał(a): wrrrrrrrrrrrr...... (to w razie jak by się ktoś martwił, że mnie nie ma) :> :> :>
Też coś:| kto by tam się o Ciebie martwił :D :*
Dopisane 18.02.2021r. o godz. 06:23:
Kolejne dzień dobry w naszym życiu:)
"Czy ktoś już mówił Ci,
jak pięknie może być? "
Dopisane 19.02.2021r. o godz. 06:51:
Dzień dobry:)
"Kiedy świat wielki hałasem mnie nuży"
A jak tam zdrówko?
[img=1613713536_sok9r1x.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.