Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7619
WiosennaStokrotka
19 lutego 2021r. o 13:48
Tak, tak... kocham Was nadal :) Tych co prywatnie wściekłe sms'y ślą najbardziej :*

Buziaczki Słoneczka nasze... wiosna już tuż tuż :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
19 lutego 2021r. o 20:05
Dobry wieczór :)
OoooOOOooooo jak tu się zrobiło kwiatuszkowo i zajączkowo i literkowo, ogólnie babowo, że tak powiem :D :)
Tylko jajek brak , ale i tak zapachniało mi Wielkanocą ;) :D

Dopisane 19.02.2021r. o godz. 20:05:

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
6979
E
19 lutego 2021r. o 20:46
Dobry wieczór:)

WiosennaStokrotka napisał(a): Tak, tak... kocham Was nadal :)

Ooooo i to jest dobra nowina :*

WiosennaStokrotka napisał(a): Tych co prywatnie wściekłe sms'y ślą najbardziej :*

A to dziady :| :D

Mgosia napisał(a):
OoooOOOooooo jak tu się zrobiłoi literkowo,

Jak to zrobiło :| ja tu już ostatkiem sił temat na swEch ramionach niEsę:d

Dobrej nocy Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
19 lutego 2021r. o 20:54
Do łóżka go niesiesz ? :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
6979
E
20 lutego 2021r. o 6:29
Dzień dobry:)

Sobota nie sobota, a kawy się chce:D

"Zagraj ze mną w taką grę,
co radością nazywa się"

Mgosia napisał(a): Do łóżka go niesiesz ? :D

A gdzieżby indziej :D

Miłego dnia Bajarze:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
20 lutego 2021r. o 22:54
Ot i napisaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , że nie nadążę z czytaniem :>
Ale to nic , dzisiaj jestem z siebie bardzo durna :D

Dobry wieczór :)
EeeEE śpisz już ?? ;) :P

[img=1613850949_zgkpkuj.jpg]

Dopisane 20.02.2021r. o godz. 22:54:

Dobranoc Gosiu :* idź już spać cholero jedna , bo tu pusto jak na grzybach w lutym :D :D

Kolorowych ;) :) :)

6979
E
21 lutego 2021r. o 8:12
Dzień dobry:)

To nie jest jazda figurowa, to...opowieść :)

Mgosia napisał(a): EeeEE śpisz już ?? ;) :P

Już...nie śpię :D

Mgosia napisał(a): ,,, dzisiaj jestem z siebie bardzo durna :D

Takiej samokrytyki to jeszcze nie słyszałam :D

Miłego dnia Bajarze :*

2945
Mgosia
21 lutego 2021r. o 15:02
Bo trzeba potrafić się kopnąć, a i pogłaskać też można od czasu do czasu :D
He he ... znowu dzisiaj wygrałam konkurs fotograficzny z kotem :P :P :P
Już ma zapas karmy na pół roku :D :D :D

Dopisane 21.02.2021r. o godz. 15:02:

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy