Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~~Ja niezalogowany
9 grudnia 2021r. o 21:08
Ale przecież psikusy są całkiem fajne :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zzieleniała Malina niezalogowany
9 grudnia 2021r. o 21:10
~~Ja napisał(a): Ale przecież psikusy są całkiem fajne :D
No dobra, niech będzie :D
~~Ja niezalogowany
9 grudnia 2021r. o 21:13
Czyli, mam pisemne pozwolenie ? :D :D
~~Ja niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 18:47
Dzisiaj to był piękny dzień ;) Uwielbiam jazdę po zaśnieżonych drogach (wiem.. wiem, jestem rąbnięta) no i zaliczyłam orła :D na szczęście sadło zamortyzowało upadek , a ponoć gruba d..... nie jest fajna :> :D
Mam nadzieję, że u Was też było ok :) Spokojnego, miłego i ciepłego wieczoru
~~Ja niezalogowany
11 grudnia 2021r. o 21:15
Wczoraj dzień, a dzisiaj będzie piękna noc, bo nie ma :

:* :)
11060
sloneczko010981
12 grudnia 2021r. o 0:03
Samej źle i wśród ludzi niedobrze.
~~Ja niezalogowany
12 grudnia 2021r. o 8:09
sloneczko010981 napisał(a): Samej źle i wśród ludzi niedobrze.
No coś Ty słoninko, nie smutaj, szukaj radość w rzeczach małych i w jednej, dwóch ...może trzech osobach, takich wybranych . A zobaczysz, że to zaprocentuje, że samotność nie będzie miała znaczenia. Czasami jeden SMS, jeden telefon, uśmiech na ulicy, potrafi zmienić cały dzień ☺️
9346
Namaskar
14 grudnia 2021r. o 22:01
Hejka. Podnoszę- jakkolwiek to by nie brzmiało. Późno jest, więc nie chce mi się szukać jakiejś fajnej piosenki, ani mądrej złotej myśli.
No to tylko melduję, ze jestem - myślę o Was. I wirtualne głasku głasku.

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza