Zastosowana autokorekta
~;;; napisał(a): Lutowanie się nudzi?
~portier napisał(a): Sledze was caly czas !!!! mam prykaz od DLW na was big-brother jest u was 24 na dobe siadasz na chwile robie ci foto i wysyłam do DLW palisz fajke często robie ci foto kupczysz za dłogo nagrywam ile cie nie bylo na stanowisku !!!!!!!! widze was cały czas sledze na bierząco razem z dlw robimy wam piekło tanie robole a ja za kazde zdjęcie dostaje pln Wiec zapierdzielac nie obijać sie bo patrzę na was cały czas!!!! :D :D :D :D :DRodzice cię [celowo z małej litery] nie kochali :D
~portier napisał(a): Sledze was caly czas !!!! mam prykaz od DLW na was big-brother jest u was 24 na dobe siadasz na chwile robie ci foto i wysyłam do DLW palisz fajke często robie ci foto kupczysz za dłogo nagrywam ile cie nie bylo na stanowisku !!!!!!!! widze was cały czas sledze na bierząco razem z dlw robimy wam piekło tanie robole a ja za kazde zdjęcie dostaje pln Wiec zapierdzielac nie obijać sie bo patrzę na was cały czas!!!! :D :D :D :D :DTo dla ciebie.Tam się odnajdziesz http://www.bolec.info/ogloszenia/operator-produkcji-641681.html