~nieznany napisał(a): jestem tego zdani zeby zwolnic d.d a nad m.d bym sie zastanowil . pozdrowienia dla d.j i p.d :) ;) ;) :] :*Jak masz jeszcze jakieś cenne uwagi co do mojej osoby lub innych pracowników tego zakładu to nie wypowiadaj się na forum, tylko zgłoś to odpowiedniej osobie, skoro jesteś takim fachowcem ?!!! Tak się składa że ja robię swoje, . Nie życzę sobie wypisywania jakichkolwiek inicjałów. Zapomniałeś dopisać swoje- a może nie stać cię na to. Nieważne zresztą.
~xxx napisał(a):~nieznany napisał(a): jestem tego zdani zeby zwolnic d.d a nad m.d bym sie zastanowil . pozdrowienia dla d.j i p.d :) ;) ;) :] :*Jak masz jeszcze jakieś cenne uwagi co do mojej osoby lub innych pracowników tego zakładu to nie wypowiadaj się na forum, tylko zgłoś to odpowiedniej osobie, skoro jesteś takim fachowcem ?!!! Tak się składa że ja robię swoje, . Nie życzę sobie wypisywania jakichkolwiek inicjałów. Zapomniałeś dopisać swoje- a może nie stać cię na to. Nieważne zresztą.
~byle kto napisał(a): tak spinają sie kolesie z lakierni a zapraszamy was na produkcje np. na trójkąty lub wanny i zobaczymy wtedy jak będziecie kwiczeć a nie jak teraz jeden z drugim siedzą w koncie nic nie robią a najwiecej kłapią dziobem zamknijcie mordy i wezcie się za robote i tak dla niektórych nie jestem żadnym przydupasem zasówam po 12 godzin co wcale mi sie nie podoba niechce ale musze-zółwik-JA ROBIE NA METROPOLITANACH I NIENARZEKAM