~xxxx napisał(a): Mam pytanie. Jak płacą w tej firmie. Jaka tam panuje atmosfera !! !! !!
Zastosowana autokorekta
~siwy napisał(a): to to mi przypomina weber hydraulik robic robic , typowe niemieckie zakłady zawsze mało normy podnoszą, tylko te osoby co robią kilkalat zachwalają bo są przy korycie,typowa wiochana poczatku nigdzie nie ma miodu, ale przy najnizszej stawce dwa tysiaczki wpadna. a z czasem mozesz sie wykazac i wiadomo ze bedzie lepiej. jak ktos chce pracowac to nie zginie.tak jest w kazdym zakladzie. a jak ktos sie ni nadaje to wiadomo-bedzie siedzial w domu przy kompie i bedzie narzekal jaki to zehder nie jest zly!!
~ napisał(a):~siwy napisał(a): to to mi przypomina weber hydraulik robic robic , typowe niemieckie zakłady zawsze mało normy podnoszą, tylko te osoby co robią kilkalat zachwalają bo są przy korycie,typowa wiochana poczatku nigdzie nie ma miodu, ale przy najnizszej stawce dwa tysiaczki wpadna. a z czasem mozesz sie wykazac i wiadomo ze bedzie lepiej. jak ktos chce pracowac to nie zginie.tak jest w kazdym zakladzie. a jak ktos sie ni nadaje to wiadomo-bedzie siedzial w domu przy kompie i bedzie narzekal jaki to zehder nie jest zly!!