Najlepiej jest zawsze i wszystko zwalić na TL i GL bo wtedy można usprawiedliwić swoje zachowanie. Nie ukrywajmy że operatorzy nie są zawsze tacy w porządku wobec siebie. Jedni na drugich gadają, jedni drugich oczerniają, a niektórzy to nawet zacierają ręce z zadowolenia że komuś " dowalili ". Mało tego sami tworzą sytuację takie aby innego operatora zmusić do błędu, bo wtedy czują się lepsi. Wiem o tym bo sama jestem operatorem i widzę to jak operatorzy wręcz mobbingują innych operatorów, bo ktoś kogoś nie lubi lub czegoś mu zazdrości. A potem wypisują na forum, że wszyscy w koło źli tylko operatorzy to aniołki. Sami sobie to robimy i nie szukajmy potem winnych w koło.
jak ja nie cierpię tej pracy...no masakra ..nie polecam nikomu..soboty pracujące i nadgodziny..heh..sama se pracuj..poprzewracało się niektórym nie powiem gdzie ;)
no masz rację mądralo że nikt nikogo tam nie trzyma...widzę że kochasz to co robisz coś jest z Tobą nie tak...okropny zakład nie polecam i nie dziwię się że nikt tam nie chce iść tylko wieją nawet za mniejsze pieniądze byle dalej
Ciekawe czy byscie tak samo piszczeli jakby nas przejal inny zaklad, tak jak to zrobili w Niemczech?kto nie chce pracowac to niech spada na drzewo i nie robi scen,jednak 900 osob pracuje-a ponoc jest tak zle. Pozdrawiam zmiane white