Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~Do Prezesa niezalogowany
8 września 2016r. o 22:48
PEKIN tobie wszedzie bedzie zle
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Ela niezalogowany
9 września 2016r. o 6:38
Jak tam jest dobrze widać po ilości osób ile ta firma potrzebuje. Dla normalnego człowieka wydaje się że w dzisiejszych czasach normalne firmy nie mają problemu z pracownikami. FIRMA na swoją dobrą opinię pracuje latami. Ta firma swoją opinię w rejonie już sobie wyrobiła i wcale w tej chwili nie jest tam dobrze.
~ niezalogowany
9 września 2016r. o 8:32
Nie mam wiedzy o warunkach pracy w tej firmie ale jeśli chodzi o szukanie pracowników to są liderami. codziennie słyszę ich w radiu, a wczoraj listonosz wrzucił do skrzynki info ze szukają że 2700 brutto na początek karta multisport i dodatkowa opieka zdrowotna
~bb niezalogowany
9 września 2016r. o 10:46
Dodatkowa opieka zdrowotna na pewno jest tam potrzebna. Praca ciężka dodatkowo ciągły stres, wyzysk i utrata zdrowia. Na wizytę u psychiatry z kasy chorych czeka się długo więc kto ma zamiar się tam pojawić do pracy niech już zarejestruje się u odpowiedniego lekarza ponieważ karta multi sport i owocowe środy mogą nie wystarczyć :]
~ja niezalogowany
9 września 2016r. o 13:47
skąd to 2700??? ja po pięciu latach mam 2400. wszystko pięknie na ulotce, żeby zwabić naiwnych. prawda wychodzi na jaw jak się przekroczy drzwi tego syfu
~ niezalogowany
9 września 2016r. o 20:43
czy to prawda żę chcą wprowadzić busy zakładowe?
~@ niezalogowany
9 września 2016r. o 23:23
Raczej łobuzy zakladowe
~ niezalogowany
10 września 2016r. o 12:13
na lwowek slaski nie planuja takie busy puscic unas takie bezobocie jest .sam bym sie pisal na to.
REKLAMA Villaro zaprasza