Jak tam jest dobrze widać po ilości osób ile ta firma potrzebuje. Dla normalnego człowieka wydaje się że w dzisiejszych czasach normalne firmy nie mają problemu z pracownikami. FIRMA na swoją dobrą opinię pracuje latami. Ta firma swoją opinię w rejonie już sobie wyrobiła i wcale w tej chwili nie jest tam dobrze.
Nie mam wiedzy o warunkach pracy w tej firmie ale jeśli chodzi o szukanie pracowników to są liderami. codziennie słyszę ich w radiu, a wczoraj listonosz wrzucił do skrzynki info ze szukają że 2700 brutto na początek karta multisport i dodatkowa opieka zdrowotna
Dodatkowa opieka zdrowotna na pewno jest tam potrzebna. Praca ciężka dodatkowo ciągły stres, wyzysk i utrata zdrowia. Na wizytę u psychiatry z kasy chorych czeka się długo więc kto ma zamiar się tam pojawić do pracy niech już zarejestruje się u odpowiedniego lekarza ponieważ karta multi sport i owocowe środy mogą nie wystarczyć :]
skąd to 2700??? ja po pięciu latach mam 2400. wszystko pięknie na ulotce, żeby zwabić naiwnych. prawda wychodzi na jaw jak się przekroczy drzwi tego syfu