~~xxxx3333 niezalogowany 22 września 2016r. o 16:33
Jezeli mam cos doradzic zarzadzajacym to lepsze zaopatrzenie pracownikow w narzedzia pracy , na takich dzialach jak :magazyn , utrzymanie ruchu , sa naprawde duze braki
Trzeba sie duzo nalatac by cos potrzebnego znalezc lub doczekac sie aby moc z czegos skorxystac ,a pozniej sa pretensje ze cos nie jest ogarniete ,
Ja się zwolniłam po 3 latach pracy w tej firmie i teraz dostałam na początek pracy gdzie indziej podobne pieniądze jak w TB po 3 latach także dla chcącego nic trudnego.A pracy jest teraz dużo tylko się rozejrzeć i nie musicie tak zapiernicza c... przy wysokiej temp.Latem .
~operator niezalogowany 30 października 2016r. o 9:39
dział nedcar
nikomu nawet największemu wrogowi nie życzę podjęcia pracy na tym zakładzie na tym dziale....ludzie każda inna praca tylko nie tam...uwierzcie przeżyłam to przez jakiś okres.... dziś jestem kierownikiem zmiany w niemieckiej firmie Ford.... gdzie na TBAI zapier..... na początku z miotłą A POTEM Z JAKIMŚ WÓZKIEM... PORAŻKA ŻYCIOWA.
~operator niezalogowany 30 października 2016r. o 9:39
dział nedcar
nikomu nawet największemu wrogowi nie życzę podjęcia pracy na tym zakładzie na tym dziale....ludzie każda inna praca tylko nie tam...uwierzcie przeżyłam to przez jakiś okres.... dziś jestem kierownikiem zmiany w niemieckiej firmie Ford.... gdzie na TBAI zapier..... na początku z miotłą A POTEM Z JAKIMŚ WÓZKIEM... PORAŻKA ŻYCIOWA.