na ostatnim spotkaniu mówili że potrzebują do kontroli jakości tylko mężczyzn ze znajomością rysunku technicznego robią test na spotkaniu więc ściemy nie ma....
~Justa napisał(a): Ludzie po zawodówce mają praktyki i doświadczenie zawodowe a po studiach? a no tak tylko wyksztalcenie bez doświadczenia ;] pozdrawiam
Jakos ja mam wyzsze wyksztalcenie i tam pracuje, nabywam doswiadczenia:) po tym jak wiele dziewczyn mdlało podczas upalow i musiala byc wezwana kilkakrotnie pomoc medyczna- zamontowali nam wiatraki na linkach, beda zmieniac czapki na same daszki, koszulki z krotkim rekawem, ponoc buty.Od lipca ma byc podwyzka.Takze mam nadzieje ze bedzie lepiej niz do tej pory.A jesli chodzi o prace to jest duzy stres i zapiernicz.
Wszędzie jest zapiernicz i duży stres na początku. Ja mam nadzieję, że idzie ku lepszemu. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Dajmy zakładowi szansę. Za rok będziemy się śmiać z tych czapek, spodni z krokiem po kolana...:).Widać, że coś się w końcu zmienia. Może i za dojazdy będą zwracać?
W pracy panuje chaos i sprzeczne decyzje. Najpierw uczą pewnych standardów by je co chwila zmieniać. Nie ma już prawie nic z tego co nam opowiadano jeszcze w zeszłym roku. Rządzi absurd, paranoja, nerwówka. Podwyżki można se wybić z głowy na długi czas. Na pocieszenie rozdają tylko zeszłoroczne kalendarzyki na twoje urodziny na ogólnym comiesięcznym apelu.