~~Brudnożółty Dzwonek napisał(a): Plus 500, 300, 13tka,14tka, 3000 wegiel, i Bóg wie ile jeszcze dają nierobom z podatków pracujących. Rząd nie daje. Rząd rozdaje ale za nierobów głosy.
Dlaczego więc wygrywa Pis? Bo nierobów jest w naszym kraju więcej.
~~Jasnoróżowa Sosna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Dzwonek napisał(a): Plus 500, 300, 13tka,14tka, 3000 wegiel, i Bóg wie ile jeszcze dają nierobom z podatków pracujących. Rząd nie daje. Rząd rozdaje ale za nierobów głosy.
I bardzo dobrze że dają. Nie będę osłem i pracował za marne 5000zł. W niemczech mam dwa razy więcej. Tu dostanę od rządu plusy i jest super. A frajerzy niech naginają tu i jeszcze płacą podatki. Ha ha ha.
~~Jasnoróżowa Sosna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Dzwonek napisał(a): Plus 500, 300, 13tka,14tka, 3000 wegiel, i Bóg wie ile jeszcze dają nierobom z podatków pracujących. Rząd nie daje. Rząd rozdaje ale za nierobów głosy.
I bardzo dobrze że dają. Nie będę osłem i pracował za marne 5000zł. W niemczech mam dwa razy więcej. Tu dostanę od rządu plusy i jest super. A frajerzy niech naginają tu i jeszcze płacą podatki. Ha ha ha.
~~Agata napisał(a): Co wiecie o apelu rozpoczynającym nowy rok szkolny w szkole podstawowej w Gromadce?
~~Smolisty Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Agata napi,sał(a): Co wiecie o apelu rozpoczynającym nowy rok szkolny w szkole podstawowej w Gromadce?
Będzie uroczysty ,ksiądz poświęci kropidłem uczniów .