~~und napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): Jakie zmiany w szkołach od nowego roku szkolnego?
Nic wielkiego , religia w kościele a nie w szkole.
~~Leo napisał(a): "Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo."
Też mam taką nadzieję, wszyscy ci którzy od dekad są na stołkach powinni przekazać władzę młodszym.
Stary wypalony, tym bardziej na emeryturze może pracować jako stróż a nie decydować o tym jak społeczeństwo ma żyć.
Dyrektorzy szkół, którzy odeszli na emeryturę mogą założyć sobie działalność i udzielać korepetycji, a nie blokować miejsca młodym.
Aluzja do dyrektorki z Modłej.
Stare kwoki, tym bardziej ukraińscy nacjonaliści nie powinni blokować Polaków i zaniżać im oceny .
W szkołach kształtuję się przyszłość Polski, jaka ona będzie i jakie wartości wszczepi się młodemu, następnemu pokoleniu.
Od szkół, przedszkoli zależy jaka kiedyś będzie Polska.
~~Zierkao napisał(a): Nowy wójt, porażka, on coś może ? Człowiek na emeryturze, bo ja tylko to mam w głowie co Matołek mi podpowie, a że Matołek sam nic bez Darka nie powie więc próżnia .
Żałosne to wszystko.
~~Malinowoczerwony Złotokap napisał(a): Ciekawa jestem gdzie wypłynie Lidia Z. po wyborach, bo w drugiej turze dogadywała się i z jednym i z drugim kandydatem.
"Bo do wyborów nie idzie się dla pieniędzy..."
~~Brunatna Facelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwony Złotokap napisał(a): Ciekawa jestem gdzie wypłynie Lidia Z. po wyborach, bo w drugiej turze dogadywała się i z jednym i z drugim kandydatem.
"Bo do wyborów nie idzie się dla pieniędzy..."
Słyszałam, że miejsce ma już przygotowane.