Witam poszukuję wykonawcy piosenki. Nie znam tytułu, nie znam autora. ale to z disco polo ze starszych lat,
Nie pytaj mnie, którą drogą mamy teraz iść
nie próbuj jej nazwać, znamy ją nie od dziś
tak wiele już dobry Los nam szczęścia dał
Ty i ja to motyle są dwa, póki trwa
dopóki wciąż trwa miłość w nas
wiem gdzie zaprowadzi nas czas
i każdy dzień, jest jak sen
jeśli Ciebie wciąż przy sobie mogę zatrzymać
ref.
życzę dzisiaj Ci, uśmiechów słońca w letnie dni,
aby miłość ta, która w sercach trwa(gra?) żyła już zawsze
życzę dzisiaj Ci, abyś spokojne śniła sny
białe płatki róż pod Twe stopy wiatr Ci niósł
To dodajesz to czego nie lubisz ? a może jednak słuchasz do poduszki ? :]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
To musisz się przywiązywać do łóżka zapewne... biedaku :| bo jak Cię porwie .....
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.