Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

~ niezalogowany
1 marca 2013r. o 21:47
MANSON napisał(a): No to żeś mnie chłopie teraz powalił na łopatki k....a!
Napisz jak wrażenia bo przymierzam się do zakupu Crytka :D

...horera już ci zazdroszczę! ;)

Nie masz co się podniecać. Single .., hmmm . fajny ... ale ne ma tych emocji jak 1 lub2. Mam wszystkie części i mogę porównać. Odgrzewany trochę kotlet. Single trochę wciąga ... ale multi to po prostu jest BEZNADZIEJNE! .... Urna .... tak spieprzyć już nie mogli bardziej takiego samograja... moim zdaniem ... koniec serii i mam nadzieję, że tego nie odnowią, bo 3 zrobiona jest dla kasy ... a to im nie wyszło
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~j23 niezalogowany
2 marca 2013r. o 8:59
Secend Life ponad wszystko choć to nie gra ale największy wirtualny świat jaki kiedykolwiek stworzono ,na 128 tysiącach serwerów przeciągniety kablem podmorskim do europy ,swobodna rozmowa głosem z kazdym ,lindendolar tam obowiazujaca waluta swobodnie wymieniana na złotówki ,imprezy prowadzone przez dj ejów właściwie wszystko co jest w Realu a nawet wiecej ,ten świat tworzy społeczność całego świata dlatego są tam rzeczy o których twórcą gier nawet sie nie śniło , a to link do teledysków jakie w Second Life stworzyłem ,pozdrawiam i polecam https://www.youtube.com/user/artjur1/videos?flow=grid&view=0
3764
rsk1990
2 marca 2013r. o 9:59
Ja tak się tylko zapytam graczy
Crysis 3 na czym wy gracie, bo z tego co wiem to trzeba porządne GPU a mój PC stał się stary mimo, że kupiłem go 2 tygodnie temu (to nie składak z allegro:))?

http://rsk1990-postcrossing.blogspot.com/
~qw niezalogowany
4 marca 2013r. o 8:08
rsk1990 napisał(a): Ja tak się tylko zapytam graczy
Crysis 3 na czym wy gracie, bo z tego co wiem to trzeba porządne GPU a mój PC stał się stary mimo, że kupiłem go 2 tygodnie temu (to nie składak z allegro:))?

Na pc gramy - a co ?. Powtarzam - multi jest BEZNADZIEJNE !!!
3764
rsk1990
4 marca 2013r. o 8:28
Konfiguracje PC by ktoś podał czy mój GTX650TI ogarnie to w rozdzielczości 1280x1024, pracuje z prockiem i5 3470 i najważniejsze czy opłaca się go kupić, bo przedmówca twierdzi, ze multi beznadziejne a za singla ponad stówy nie mam zamiaru bulić. Co lepiej Kryzysa trzeciego czy Medal of Honor?

http://rsk1990-postcrossing.blogspot.com/
~ niezalogowany
4 marca 2013r. o 8:40
colin 2 !!!
8501
#KoRn nieaktywny
4 marca 2013r. o 10:23
saints row 3 obecnie bioshock

Zachwycony ponadczasowym pięknem strefy cienia
~ niezalogowany
4 marca 2013r. o 11:25
Don't Starve
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza