Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

8325
#sarna1974 nieaktywny
28 lutego 2013r. o 19:07
ja tylko w Combat

Dopisane 28.02.2013r. o godz. 18:59:

Dopisane 28.02.2013r. o godz. 19:04:

Młuce już od 2lat

Dopisane 28.02.2013r. o godz. 19:07:

i jest niczego sobie, Sarna Evil górą ;))

sarna
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2987
#Nightmare nieaktywny
28 lutego 2013r. o 20:38
Ostatnio w Need for Speed: Most Wanted

Też gram w:

Severance: Blade Of Darkness

Gra wydana w 2001 roku nigdy nie doczekała się wydania w Polsce. Bazuje na zmodyfikowanym engine Quake 2. Nie wykorzystuje shaderów, mimo to efekty wizualne są niezwykle dopracowane. Efekty światła i cieni dorównują Oblivionowi. Skrzynia rozbita toporem czy mieczem rozpada się na pojedyncze deski, rzucona płonąca pochodnia tworzy niesamowitą grę cieni na otoczeniu.
Woda o odbijające się w niej otoczenie również stoi na wysokim poziomie. Muzyka doskonale oddaje klimat i nastrój gry.
System walki - różne ciosy i pchnięcia, ciosy specjalne. Podczas walki fruwają odcięte kończyny i głowy.
Polecam wszystkim fanom serii Gothic i podobnych :)

oraz w serię Heroes Of Might & Magic, Anno 1404 i w gry z Amigi na emulatorze WinUAE :)
~sidu25 niezalogowany
28 lutego 2013r. o 21:18
Siema .
Na pc gram wyłącznie w gry na platformie steam . cod mw3 , skyrim , cod bo 1,2 . i resztę gier mam ich trochę na swoim koncie . Na origin gram wyłącznie w battlefielda 3 . W mw3 mogę się pochwalić swoim klanem
&feature=player_embedded pozdrawiam
351
#bambo nieaktywny
1 marca 2013r. o 0:01
Ja gram w prawie wszystkie z serii COD: cod 2, cod 4, cod bo, cod bo 2 i mw 3. Aktualnie wróciłem do cod 2 :)
10056
#Tytus_Bomba nieaktywny
1 marca 2013r. o 0:15
My gramy już od dłuższego czasu w MW3. ZAPRASZAMY DO GRUPY :) http://steamcommunity.com/groups/UK-WA
1605
#brandondico nieaktywny
1 marca 2013r. o 13:51
Aktualnie w CRYSIS 3 :

:D Polecam
4743
#MANSON nieaktywny
1 marca 2013r. o 19:33
No to żeś mnie chłopie teraz powalił na łopatki k....a!
Napisz jak wrażenia bo przymierzam się do zakupu Crytka :D

...horera już ci zazdroszczę! ;)
1605
#brandondico nieaktywny
1 marca 2013r. o 21:07
Powiem Ci że bardzo mi się podoba:D a grafika miód:D ale tylko ładnie na pc wygląda bo DX11;D a na konsolach no powiem to szczerze fatalnie wygląda (DX9).

Podoba mi się zabijanie gnojków łukiem:D

Polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza