Gra wydana w 2001 roku nigdy nie doczekała się wydania w Polsce. Bazuje na zmodyfikowanym engine Quake 2. Nie wykorzystuje shaderów, mimo to efekty wizualne są niezwykle dopracowane. Efekty światła i cieni dorównują Oblivionowi. Skrzynia rozbita toporem czy mieczem rozpada się na pojedyncze deski, rzucona płonąca pochodnia tworzy niesamowitą grę cieni na otoczeniu.
Woda o odbijające się w niej otoczenie również stoi na wysokim poziomie. Muzyka doskonale oddaje klimat i nastrój gry.
System walki - różne ciosy i pchnięcia, ciosy specjalne. Podczas walki fruwają odcięte kończyny i głowy.
Polecam wszystkim fanom serii Gothic i podobnych :)
oraz w serię Heroes Of Might & Magic, Anno 1404 i w gry z Amigi na emulatorze WinUAE :)
Siema .
Na pc gram wyłącznie w gry na platformie steam . cod mw3 , skyrim , cod bo 1,2 . i resztę gier mam ich trochę na swoim koncie . Na origin gram wyłącznie w battlefielda 3 . W mw3 mogę się pochwalić swoim klanem
Powiem Ci że bardzo mi się podoba:D a grafika miód:D ale tylko ładnie na pc wygląda bo DX11;D a na konsolach no powiem to szczerze fatalnie wygląda (DX9).
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.