Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

W jakie grasz gry na PC /konsoli ?

2924
#Anonim2924 nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 13:35
M napisał(a):
(...)

Tym bardziej, że programiści popełnili błąd i gra nie miała końca. Można było schodzić coraz niżej, ale finiszu nie było :-)

(...)

Montezuma miała finisz, przynajmniej na Atari ! Po tygodniu łażenia po kolejnych komnatach, co raz niżej, niżej, niżej na końcu wpadałeś do skarbca i leciałeś w dół mogąc kierować tylko w lewo lub w prawo.
Podczas tego lotu leciałeś przesuwając się i wpadając w ogromne zbiorowiska skarbów nabijając przy tym mnóstwo punktów. Kończyło się tak ze stawałeś znowu na przeciwko piramidy i mogłeś zacząć od początku.
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4514
#kondrat nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 13:41
Wiedzmin !!! czekam na dwojke :)

Chaos ! początek i koniec wszystkiego m/
2924
#Anonim2924 nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 13:42
Ja już zamówiłem, chyba w maju mają wysłać...
4514
#kondrat nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 13:54
a ja tam wole poczekac ale jak tylko pojawi sie na polkach sklepu ! mmmm :)

Dopisane 17.01.2011r. o godz. 13:54:

ale cos mi sie wydaje ze bedzie szybko znikac z polek no wlasnie tu problem ! :D

Chaos ! początek i koniec wszystkiego m/
~Saasanka22 niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 14:11
Ja uwielbiam strategiczne Fallout wszystkie części, Helikopter w ogniu i comanche 4 , a swoją drogą to już dawno nie miałam czasu w nic pograć:-(
569
#Demonides nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 19:57
Żadne.
Co mnie kręci? Chyba widać?[img=1295290610_6t8p0q9.jpg]

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
3379
P_R_O_B_O_S_H_C_Z
17 stycznia 2011r. o 20:43
~ napisał(a):
~jack2 napisał(a): W ile sekund przejdziecie grę?

http://www.fugly.com/media/flashdir/Game/Scary_Maze_Game.swf

Aleś mnie wkręcił skubańcu !- hehehehe - aż podskoczyłem :)

Ja też :D
Dobre dobre

Uśmiechnij się! Jutro możesz nie mieć zębów :)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 20:57
Dobre ?! Wy dranie :-) mało się nie zlałem to jeszcze mnie żona zjechała za jakieś wrzaski z komputera !! :> :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza