Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

3754
#iwetka20 nieaktywny
12 lutego 2011r. o 22:56
Alpha napisał(a): Jeśli mam poprzeć akcję ,potrzebuje konkretnych informacji - pomożecie ? Nie doczekałem się odpowiedzi mamy Dominika ,więc nie wiem o co chodzi :)

A co chcesz wiedzieć?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4882
#Alpha nieaktywny
12 lutego 2011r. o 23:01
Proszę Pani,przede wszystkim chciałbym wiedzieć skąd wziąć materiały o Dominiku . Po drugie to nie może być tak ,że ja się narzucam komuś ,tylko ten ktoś musi wyrazić taką wolę . Radia słucha codziennie setki ludzi a portal wchodzi ostatnio setki osób ,więc myślę że to dobry pomysł na reportaż /wywiad który dotrze do wielu osób .
5993
#xaa nieaktywny
12 lutego 2011r. o 23:03
Zbieramy nakrętki,od ponad 3 lat :) oddaję do szkoły itd... :)
Wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrówka,i 1procent podatku oddaję !!
Dzieciaczki-kocham Was wszystkie !! ;( jestem z Wami :)
Będzie dobrze :)
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
13 lutego 2011r. o 19:44
Alpha napisał(a): Jeśli mam poprzeć akcję ,potrzebuje konkretnych informacji - pomożecie ? Nie doczekałem się odpowiedzi mamy Dominika ,więc nie wiem o co chodzi :)

Witam,pisałam kilka razy do pana na gg ale nie dostałam odpowiedzi więc myślałam że pan zmienił zdanie. Proszę napisać na prw ,ja odezwę się napewno.

Dopisane 13.02.2011r. o godz. 19:44:

[img=1297622674_l70ifrg.jpg]

~ niezalogowany
14 lutego 2011r. o 8:23
~up
~Justyś niezalogowany
14 lutego 2011r. o 10:09
Czy w okolicy D. Młynów i Staszica - jest jakiś punkt , w którym można zostawiać nakrętki ????????
4882
#Alpha nieaktywny
14 lutego 2011r. o 10:52
Witam ,przyglądam się od pewnego czasu akcji ...
Drodzy Państwo - myślę ,że dobrze jakby dowiedział się każdy mieszkaniec Bolesławca ,miasto można podzielić na rejony i wyznaczyć punkty zbiorcze dla nakrętek . Jeśli mogę Wam jakoś pomóc ,jeśli macie jakieś pomysły ... prosiłbym o kontakt . Pozdrawiam
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
14 lutego 2011r. o 12:40
~Justyś napisał(a): Czy w okolicy D. Młynów i Staszica - jest jakiś punkt , w którym można zostawiać nakrętki ????????

Można przynosić nakrętki na ul.Staszica do przychodni,tam znajduje się gabinet ,Dominik tam uczęszcza na rehabilitacje.

Dopisane 14.02.2011r. o godz. 12:40:

Szkoła na Dolnych młynach też zbiera więc myślę że tam też jeśli ktoś chce to będzie mógł tam zostawić.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza