Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomóżmy Dominikowi - Zbierajmy plastikowe nakrętki na rehabilitację.

4656
#Sekretarka125 nieaktywny
14 lutego 2011r. o 16:24
MAMA.DOMINIKA napisał(a):
~Justyś napisał(a): Czy w okolicy D. Młynów i Staszica - jest jakiś punkt , w którym można zostawiać nakrętki ????????

Można przynosić nakrętki na ul.Staszica do przychodni,tam znajduje się gabinet ,Dominik tam uczęszcza na rehabilitacje.Dopisane 14.02.2011r. o godz. 12:40:Szkoła na Dolnych młynach też zbiera więc myślę że tam też jeśli ktoś chce to będzie mógł tam zostawić.

Zbiórka odbywa się też w sklepie "Na rondzie" zdaje się,ze to ul. Stolarska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
15 lutego 2011r. o 8:38
:)
~ niezalogowany
15 lutego 2011r. o 20:16
;) :*
pozdrawiamy Dominika :)
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
15 lutego 2011r. o 21:09
[img=1297800552_kojtyit.jpg]

~Jowita niezalogowany
16 lutego 2011r. o 13:46
:)
~Rozumek niezalogowany
16 lutego 2011r. o 13:57
Nakrętki uratują wszystkich potrzebujących .
~@ niezalogowany
16 lutego 2011r. o 14:07
Dla kogo zbierają nakrętki e Carrefourze?
~Wojtek niezalogowany
16 lutego 2011r. o 15:26
Ja zbieram obecnie dla Dominika bo wolę pomóc komuś z mojego miasta, komuś kogo znam niż przekazywać coś na drugi koniec świata poprzez fundację, która połowę z tego weźmie dla siebie.

Zbieranie nie jest przecież obowiązkowe. Jeśli ktoś z jakiś powodów nie lubi Dominika lub jego los jest komuś po prostu obojętny, albo może zwyczajnie woli wywalać nakrętki na śmieci to przecież Dominik się nie obrazi.

Ja jestem zdrowy, mam pracę i uważam, że odpisanie 1 % od podatku, lub przekazanie kilku nakrętek może być miłym gestem oraz szansą na przedłużenie komfortu życia Dominika. Nie potrafię być obojętny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza