~depresja niezalogowany 19 listopada 2015r. o 15:08
Mogę osobiście polecić lekarza Jacka Olesińskiego.Leczę się u niego parę lat.Byłem w taki dolę,że lepiej tego nie komentować.Po kilku wizytach poprawa była znaczna.Leki,które mi dobrał,po paru tygodniach-zadziałały.Teraz leczę się u niego systematycznie.Jestem zadowolony z życia,pracy i rodziny.Dr.przyjmuje w wtorki i czwartki na ul.Pastera-od 15.00.pod gabinetem stomatologicznym.dr Szczepańskiej.tel.605-437-638.rejestracja-757324682.POLECAM. ;)
Skoro leczysz sie juz parę lat i dalej tam chodzisz to naprawdę polecam :D :D gdyby miał Ci pomóc to 6-8 mies i po kłopocie !! a tak jesteś jak złota kura.Przez parę lat faszerujesz sie lekami i uważasz ze z Tobą wszystko ok :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.