Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ziemianka niezalogowany
3 marca 2011r. o 9:11
BATONIK nie jest zaczepny jak idzie na smyczy jest bardzo grzeczny ...jesli chodzi o kastracje to trzeba we wlasnym zakresie ale drogo nie jest 70 zl na drugi dzien odbiera sie psa od wererynarza tak wiec jesli chcesz to umow sie na kastracje z weterynartem potem jedz po Batonika zawiez do wet i odbierzesz juz po zabiegu... :) Batonik to sliczny psiak ma troche zaniedbana siersc ale panie na staszica zrobia z niego za 40 zl cudo tak jak z mojego Cezara ktory mial strasznie splatana siersc .Ale on jest tego wart ma takie piekne oczy i juz dlugo czeka na domek...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5718
#dorciabol nieaktywny
3 marca 2011r. o 18:13
Hej! Dzwonię w sprawie Batonika, ale nie wiem, czy mam aktualny nr (taki z czasów Krecika-Dredzika i Cezarka) bo nie odpowiada. Jeśli nie to poproszę o sms-a.

~Monika niezalogowany
3 marca 2011r. o 20:20
Zdjęcie Batonika z dzisiejszego spacerku:)[img=1299179936_xd7zbij.jpg]

Superancki piesio z niego, dzisiaj miał fajny humorek, może cos przeczuwa:)
Poza tym z nim sie najprzyjemniej chodzi na smyczy:)
~ana niezalogowany
3 marca 2011r. o 20:44
zgadza się , fajny psiunio . trochę indywidualista , nie lubi narzucania się .. :P .. fajnie mruczy i gada , przy tarzaniu w trawie . :D ...kochaniutki ...... :* Z innymi psami jest różnie - to zalezy od psa ,,,, ...
5718
#dorciabol nieaktywny
5 marca 2011r. o 17:36
Rejestracja jest prosta a wtedy nikt nie będzie się podszywał.
Kolejne psiaczki w zp. Bianka - w typie bernardynka. Młoda ok. 2 letnia przepiękna i grzeczna dziewczynka. Niezwykle łagodna i ułożona . Ładnie chodzi na smyczy - wyprowadzały ją dziewczynki, które mniej ważą niż ona.[img=1299342997_cv0nf5f.jpg]

4558
#Kasienkax33 nieaktywny
5 marca 2011r. o 17:49
Ja się zdziwiłam że taki duży pies chodzi tak grzecznie!
Inne psy ( nawet te małe) rwą do przodu :D
A ona idzie przy nodze :)
Grzeczniutka jest - i to bardzo =)
6125
#Mon nieaktywny
5 marca 2011r. o 18:11
A tak sie prezentuje z bliska:)[img=1299345066_r0sexwk.jpg]
~ziemianka niezalogowany
6 marca 2011r. o 0:07
aga2701 napisał(a):
~ziemianka napisał(a): tak duzy pies tto duza odpowiedzialnosc ale moze malutki (w Trzebieniu jest sliczna 2 letnia bezdomna sunia )zyje dzieki dokarmianiu przez dzieci bardzo lagodna nie problemowa .jest mroz a ona spi na dworze... ;( jest troszke wieksza od yorkow biala i ma sliczne brazowe latki na oczkach i brazowy nosek jest bardzo przyjacielska ....moze ktos sie zdecyduje?
[img=1298476488_l3xn34k.jpg]

czy sunia ma juz domek?czy wciaz czeka ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.