można wziąć i 2 psy ,które się zgadzają ze sobą i nie sa zbyt duże . poza tym tam jest hałas ,psy się strasznie ciesza i ekscytują , miałabyś kłopot potem.
Kasience chodzilo ze nie wszystki psy sa przyjacielskie w stosunku do siebie .to sie zdarza.nie kazdy pies toleruje inne, tak jak ludzie ja tez nie wszyszkich toleruje i czasami bywam agresywna czy to mnie wyklucza ze spoleczenstwa?nieraz juz ktos oberwal odemnie w czape i co !tak samo jest z psami... fak jest ze sa to juz dorosle psy nie wiadomo co przeszly i jak moga sie zachowac... :| uwazam ze kazdy z nich powinien byc obejrzany przez kogos kto ma do tego uprawnienia ...nie wiem jak to sie nazywa psi psycholog czy jak ....no i osoby biorace psa tez powinny byc sprawdzane...czy sa odpowiedzialni .bo dziala to w obie strony .Ja jestem posiadaczka bardzo agresywnego psa dlatego musze ciagle na niego uwazac...nie moze nawet w lesie pobiegac bo gania sarny .ale to nie powod zeby go dyskwalifikowac z adopcji .wlasnie dlatego trafil do mnie bo on nie mial by zadnej szansy na dom jedynie na uspienie .teraz ma mnie ja jego i czuje sie przy nim bezpiecznie wieczorowa pora :)
Czy ten malutki,biszkoptowy piesek z ZP został zabrany przez właściciela czy zaadoptowany?A jak ta sunia "bernardynka"?Pozdrowienia dla wolontariuszek.
Kasia już odpisała. Żwirek w domu:)
Sunia to nie bernardynka -tak pod ogłoszeniem napisła osoba, która się zna na - psiakach agastafbull (przydałaby nam się do psiaków ;) - pozdrawiamy :) ) - ona jest w typie moskiewski stróżujący. A jak synowi poszło z reportażem? mam nadzieję, że ok!?)
Pozdrwaiam sredecznie Dorota
2 psiaki w domkach,oby i pozostale szybko je znalazly :| kazdy psiak zasluguje na odrobine milosci....moze ktos chcialby przygarnac malego przyjaciela o smutnych wpatrzonych w krate swojego wieziena oczach.....one tak pragna milosci i malutkiego kacika w twoim domku...pomysl ile radosci mozesz sprawic takiej psinie oferujac dom:wspolne spacery ,zabawa ,i poczucie bezpieczenstwa .poczochranie za uchem i czegoz wiecej trzeba psudo szczescia?ciebie . a Ty zyskasz wiernego na zawsze przyjaciela ...... :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.