Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowalni

~ana niezalogowany
7 marca 2011r. o 22:30
No , więc nie zbaczajac z tematu ; Tygrys - był w sobotę na swoim 3 spacerze ze mną . nabiera coraz większego zaufania do ludzi . daje sobie założyć bez problemów kaganiec . - b cieszy się ze spacerów , widać ,ze nikt się nim nie zajmował tak , jak należałoby , nie zna też podstawowych komend . .. .. Wzbudzał we mnie respekt , teraz mogę mu bardziej ufać - tak , jak on mi .. ... to jest już b. duża zmiana na lepsze . Niestety , ja nie mogę mu dać domu . Wierzę ,ze ten piękny , charakterny ,ale potrafiący zaufać i docenić okazane mu dobro znajdzie swój dom .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
7 marca 2011r. o 22:38
Bandzior - kolejny charakterny , żywiołowy pies .- mix asta . .. możliwe ,ze był zle szkolony . potrzebuje odpowiedniego poprowadzenia i zrównoważonego , spokojnego ,ale stanowczego opiekuna . silny i b. wesoły pies .musi mieć duzo ruchu . Może ktoś zechciałby go bliżej poznać - zapraszam , na spacery w tygodniu .
~ziemianka niezalogowany
9 marca 2011r. o 10:19
dziewczyny jak tam z ta sunia z trzebienia znalazla domek?martwie sie o nia .ja na miesiac moge ja wziasc na tymczas potem musiala by pojsc do zielen plan nan pewno by sie dla niej miejsce znalazlo jest taka malutka....i sliczna :|
~YoGa7 niezalogowany
9 marca 2011r. o 12:13
Witam kiedy idziecie na spacery z psiakami chetnie bym sie z Wami wybrala :)
~ziemianka niezalogowany
9 marca 2011r. o 12:25
wiem ze we wtorki i w czwartki ...czyli jutro zadzwon do Any ona ci powie ...tel.732 24 76 psiaki bardzo potrzebuja kontaktu z czlowiekiem i spacerow a wolontariuszy jak na lekarstwo.. :| ;(
~YoGa7 niezalogowany
9 marca 2011r. o 12:56
A bylby problem gdybym zabralaswoja sunie? Wlasciwie nigdzie bez niej nie wychodze i jest super przyjacielska:)
~ana niezalogowany
9 marca 2011r. o 13:12
YoGa o7 b. . Obecnie trochę choruję . zadzwoń do mnie , to się umówimy . . moze do soboty mi przejdzie :| :/ . Nie mogłam być w tym tyg u psów , niestety ;( . W sobotę jest nas najwięcej .. ja oprócz tego mogę chodzić w tyg . .. , ale wtedy jestem sama przeważnie . :| .
5718
#dorciabol nieaktywny
9 marca 2011r. o 20:54
To nie do końca jest tak, że nie można. Przychodzimy do zp z myślą o psiakach, które tam są i staramy się aby był to czas tylko i wyłacznie dla nich .

Dopisane 09.03.2011r. o godz. 20:54:

Każdy , kto może i chce poświęić trochę swojego czasu psiakom -bardzo mile widziany. YoGa7 jesteśmy na pewno w sobotę o 10-tej, zapraszamy. Osoby niepełnoletnie - za wiedzą i zgodą rodziców.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza