Czy psy były odrobaczane i odpchlane przed wyjazdem. do Niemiec.-wątpię .
Do życzliwej -
My wiemy o psach wyadoptowanych przez nas z ogłoszeń , przez znajomych , itd.
Adopcji poza nami - czyli bez naszego udzialu było mozę kilka zaledwie - nie możemy wiedziec , gdzie te psy sa , bo my nie mamy wglądu do danych , a i umów adopc, brak , aby można było przeprowadzić kontrolę po adopcyjna i sprawdzić warunki . , bo wątpie , ze Straz to robi .....
Nie wiem , jakie dane Cię interesują i z jakich lat konkretnie -
po te dane nalezy się zwrocic do gminy .
Kotów nie ma w przechowalni .
Moge tylko powiedzieć ,ze do schronisk w Polsce za naszej bytności w Z,P pojechało ;
schronisko w jeleniej górze- 5 psów
schronisko w Dzierżoniowie - 5 psów
Niemcy - 5 psów z terenu przechowalni - nie znaczy ,ze z Bolesławca ., o tym nie wiemy .
są tez psy i koty , które znalazły domy bezpośrednio z naszych domów i tym samym nie trafialy juz do Z. Planu.
O GODZ. 16 -30 -eści idziemy do Z.Planu także - kto jest ciekawy i chetny - zapraszamy .
Można tez poznac Tygrysa i ocenić ,czy jest psem agresywnym zupełnie nie adpocyjnym .....
Co do tego ,czy jest moim ulubieńcem - jest p prostu psem , któremu nalezy pomóc i wlasnie na mnie może teraz liczyć .
Nie mam swoich ulubieńców ;, no może ktoryś mocniej za serce chwyci - to normalne .np Misiu ,ktorego wywieziono do Niemiec - stary wyga bolesławiecki ..nałam go 10 lat , z moim niezyjącym już psem -Szysią przyprowadziłam go spod cmentarza na Westerplatte , gdzie znalazł miejsce u pewnych ludzi, ale był wolnym duchem ..............potem dosyc dobrze jednak się przystosowal do warunków w Z.P , GDYŻ WIEDZIAL, ZĘ DO NIEGO PRZYJDĘ I GO NIE ZOSTAWIĘ ............ :| .
Psy po spacerach :) .........Ale , jak już pisałam brakuje cienia ,- właśnie p opołudniu .
Boks u Marsa nie posprza tany ,, pies caly śmierdział . gdy się podchodzi do boksów zalatuje mocno .Tylk o10 boksów -nie rozumiem tego :> . u Tygrysa nie lepiej , wody mało i b, brudna , nie nie od chrupek bynajmniej ., żadnej dezynfekcji oczywiście nie ma . ;( :| . Pies dyszał strasznie , mówię o Tygrysie . Gdy czyms osłonię boksy , zostaje to zepsute , no to trzeba w takim razie dosadzić drzew , czy krzaków jakichś !!.Na dodatek nagrzana blacha - nie wytrzymałam i piszę wszystko .... :/
ktoś pisał o bezpieczeństwie psów , o pogryzieniach - pies husky , du zy samiec rzucił się na malą psinkę . tak zostaly umieszczone . Wiadomo ,ze trzeba obserwować zachowanie psów ,od czasu do czasu chociaż . :|
Nie wiem co bedzie ,jak dojdzie do 30 i wiecej w cieniu ;( :|
Ktoś wczoraj lub przedwczoraj szukał husky,który zginął w okolicach Komuny Paryskiej , było ogłoszenie chyba na portalu istotne ale nie mogę go znaleźć.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.