~ napisał(a):kasia i ania nie musza sie same reklamowac maja od tego nas swoje klientki ja jestem jedna z nich i jestem bardzo zadowolona jest dokladnie tak jak wyżej opisane moja mama rowniez jest ich klientka i tez sobie chwali az milo do nich chodzic polecam salon venus :)~smerfetka napisał(a): Byłam wczoraj w nowo otwartym salonie VENUS na Starzyńskiego.Tam pracują dziewczyny z inter marche (Ania i Kasia).Bardzo fajna atmosfera,pełny profesjonalizm.Każda klientka dostaje kawkę i pyszne ciasteczko.Jestem zadowolona z fryzurki.Takiego salonu szukałam od dawna. Polecam.pani Aniu czyzby auto reklama nie ładnie nie ładnie :> :> :>
~Bozost napisał(a): Jeśli chodzi o stylizację paznokci to zapraszam do salonu Efect przy ul.Zgorzeleckiej 5. Jest niedrogo,a personel miły i nie skrzywiony.Paznokcie trzymają świetnie.Panie co jakiś czas organizują promocje.Przy okazji można pójść na maseczkę do kosmetyczki.Polecam
Sekkmet napisał(a):moge prosic o namiary do Pani Marty?napisał(a): Witam,
Od paru tygodni mieszkam w Bolesławcu i poszukuje dobrego fryzjera, kosmetyczkę lub też kogoś do stylizacji paznokci.
Może ktoś z Was podzieli się swoimi odczuciami, bo przejrzałam posty na forum i nie znalazłam takowego.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Wasze komentarze z namiarami na ich lokale (chętnie z przykładowymi cenami usług).
Jeśli chodzi o fryzjera to polecam SALONIQ FRYZJERSKI na ul Kubika (koło Kruka i pomnika LWÓW) dziewczyny znają się na nowych trendach, pracują na L`oreal... jeśli chcesz poszaleć z fryzurą i liczysz na inspirację i dobrą radę fryzjerek to polecam, poza tym elegancki wystrój
jesli chodzi o kosmetyczkę to polecam Martę Uzdowską na osiedlu kwiatowym (stokrotek 20) także wykonuje tipsy...jest nauczycielką w studiu kosmetycznym, z tego co mi wiadomo