Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

3561
#krol nieaktywny
1 października 2009r. o 16:22
ja polecam fryzjerke na ul Dolne Młyny 70 , najtańsza w bolesłąwcu do robvienia pasemek i farbowania, ogolnie ma promocje, moja żona połowe mniej teraz wydaje kasy u fryzjera i jest zadowolona od keidy tam chodzi ... polecam ta pani ma promocje i jest najtańsza....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ELA niezalogowany
1 października 2009r. o 20:41
~ napisał(a):
~smerfetka napisał(a): Byłam wczoraj w nowo otwartym salonie VENUS na Starzyńskiego.Tam pracują dziewczyny z inter marche (Ania i Kasia).Bardzo fajna atmosfera,pełny profesjonalizm.Każda klientka dostaje kawkę i pyszne ciasteczko.Jestem zadowolona z fryzurki.Takiego salonu szukałam od dawna. Polecam.
pani Aniu czyzby auto reklama nie ładnie nie ładnie :> :> :>
kasia i ania nie musza sie same reklamowac maja od tego nas swoje klientki ja jestem jedna z nich i jestem bardzo zadowolona jest dokladnie tak jak wyżej opisane moja mama rowniez jest ich klientka i tez sobie chwali az milo do nich chodzic polecam salon venus :)
~Bozost niezalogowany
2 października 2009r. o 17:38
Jeśli chodzi o stylizację paznokci to zapraszam do salonu Efect przy ul.Zgorzeleckiej 5. Jest niedrogo,a personel miły i nie skrzywiony.Paznokcie trzymają świetnie.Panie co jakiś czas organizują promocje.Przy okazji można pójść na maseczkę do kosmetyczki.Polecam
~ niezalogowany
3 października 2009r. o 17:31
~Bozost napisał(a): Jeśli chodzi o stylizację paznokci to zapraszam do salonu Efect przy ul.Zgorzeleckiej 5. Jest niedrogo,a personel miły i nie skrzywiony.Paznokcie trzymają świetnie.Panie co jakiś czas organizują promocje.Przy okazji można pójść na maseczkę do kosmetyczki.Polecam

popieram!
~ala.... niezalogowany
9 października 2009r. o 10:50
Witam .....
Ja ostatnio znalazłam fajny salon kosmetyczny w Kruszynie......Kleo.... mają solarium i fryzjera teraz ,,,,, dziewczyny miłe i fajny gabinecik :) Nawet lampka wina jest :D polecam!!!!!
~ niezalogowany
9 października 2009r. o 10:55
gdzie to jest??? dokładnie???? jakie ceny /??? ??
~P. niezalogowany
26 października 2009r. o 17:31
Sekkmet napisał(a):
napisał(a): Witam,

Od paru tygodni mieszkam w Bolesławcu i poszukuje dobrego fryzjera, kosmetyczkę lub też kogoś do stylizacji paznokci.
Może ktoś z Was podzieli się swoimi odczuciami, bo przejrzałam posty na forum i nie znalazłam takowego.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Wasze komentarze z namiarami na ich lokale (chętnie z przykładowymi cenami usług).

Jeśli chodzi o fryzjera to polecam SALONIQ FRYZJERSKI na ul Kubika (koło Kruka i pomnika LWÓW) dziewczyny znają się na nowych trendach, pracują na L`oreal... jeśli chcesz poszaleć z fryzurą i liczysz na inspirację i dobrą radę fryzjerek to polecam, poza tym elegancki wystrój

jesli chodzi o kosmetyczkę to polecam Martę Uzdowską na osiedlu kwiatowym (stokrotek 20) także wykonuje tipsy...jest nauczycielką w studiu kosmetycznym, z tego co mi wiadomo
moge prosic o namiary do Pani Marty?
~ niezalogowany
30 października 2009r. o 22:36
czesc
ja polecam w kruszynie w Kleo .. są dlugo otwarte i dobrze dobiorą kolor , i ogolnie jest bardzo fajnie .jest kameralnie ..POlECAM CI,, u numer 732 07 58
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza