Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

524
#Sekkmet nieaktywny
30 października 2009r. o 23:49
~P. napisał(a):
Sekkmet napisał(a):
napisał(a): Witam,

Od paru tygodni mieszkam w Bolesławcu i poszukuje dobrego fryzjera, kosmetyczkę lub też kogoś do stylizacji paznokci.
Może ktoś z Was podzieli się swoimi odczuciami, bo przejrzałam posty na forum i nie znalazłam takowego.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Wasze komentarze z namiarami na ich lokale (chętnie z przykładowymi cenami usług).

Jeśli chodzi o fryzjera to polecam SALONIQ FRYZJERSKI na ul Kubika (koło Kruka i pomnika LWÓW) dziewczyny znają się na nowych trendach, pracują na L`oreal... jeśli chcesz poszaleć z fryzurą i liczysz na inspirację i dobrą radę fryzjerek to polecam, poza tym elegancki wystrój

jesli chodzi o kosmetyczkę to polecam Martę Uzdowską na osiedlu kwiatowym (stokrotek 20) także wykonuje tipsy...jest nauczycielką w studiu kosmetycznym, z tego co mi wiadomo
moge prosic o namiary do Pani Marty?

512153466 - obecnie pracuje na Kubika w Saloniq

See You Later Aligator
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~` niezalogowany
31 października 2009r. o 21:39
a gdzie sie podziewa pan emil z mickiewicza wlasnie wróciłam z zagranicy wybieram sie tam do salonu a niedawno o uszy mi sie obiło , ze go w bolesławcu niema :|
~Marta niezalogowany
1 listopada 2009r. o 17:35
Ja serdecznie polecam salon na starzyńskiego tym panią,którym zależy na dobrej pielęgnacji włosów byłam tam ostatnio.Mam bardzo suche włosy bo wcześniej chodziłam do innej pani rozjaśniać włosy,ale nakładała mi farbę jedną na drugą.Poszłam do salonu venus bo mam blisko żeby spróbować czegoś innego.Okazało się że ta pani która mnie przyjęła była w pełni profesjonalna i dobrała mi całkiem nowy kolor.Już nie mam sztucznego blondu tylko ciepły odcień.Kiedy zobaczyła moje włosy odrazu zaproponowała mi tę kurację.Po niej mam naprawdę ładne włosy.
~MAJA niezalogowany
1 listopada 2009r. o 17:40
JA TEŻ TAM BYŁAM I ZGADZAM SIĘ BO JA TEŻ KORZYSTAŁAM Z TEGO ZABIEGU PO NIM WŁOSY BARDZO ŁADNIE SIĘ BŁYSZCZĄ EFEKT JUŻ PO PIERWSZYM RAZIE
~do sekkmet niezalogowany
1 listopada 2009r. o 21:24
ja rozumiem reklamę rodzinną , ale tekst typu " o ile mi wiadomo" to już lekka prtzesada,
fajniej brzmi moja siostra, mój szwagier, znam ich od podszewki, wiem , ze są dobrzy, bo sama tam chodzę
~ niezalogowany
2 listopada 2009r. o 13:39
witam:) chcialabym sobie zrobic paznokcie żelowe:) ale sam żel:)nie na tipsie. takie krótkie :) lubie wygode:) i mam pytanie: Gdzie polecacie? Który salon? Nie chce tzw. łopat a ładniutkie paznokcie. Moje strasznie mi sie rozdwajaja:) poprosze o adres i cene:)
~ala niezalogowany
2 listopada 2009r. o 13:59
~ napisał(a): witam:) chcialabym sobie zrobic paznokcie żelowe:) ale sam żel:)nie na tipsie. takie krótkie :) lubie wygode:) i mam pytanie: Gdzie polecacie? Który salon? Nie chce tzw. łopat a ładniutkie paznokcie. Moje strasznie mi sie rozdwajaja:) poprosze o adres i cene:)
SALON AMELIA UL.SIERPNIA 80 ,TIPSY TANIO ŁADNIE I PROFESJONALNIE, POZATYM CENTRUM MIASTA I NIE TRZEBA DALEKO CHODZIC, MOZNA PODEJSC TAM I SIE UMOWIC.
~`niezadowolona klijetka niezalogowany
2 listopada 2009r. o 14:16
niedziwie sie ze tak tanio byłam i niepolecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.