~P. napisał(a):Sekkmet napisał(a):moge prosic o namiary do Pani Marty?napisał(a): Witam,
Od paru tygodni mieszkam w Bolesławcu i poszukuje dobrego fryzjera, kosmetyczkę lub też kogoś do stylizacji paznokci.
Może ktoś z Was podzieli się swoimi odczuciami, bo przejrzałam posty na forum i nie znalazłam takowego.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Wasze komentarze z namiarami na ich lokale (chętnie z przykładowymi cenami usług).
Jeśli chodzi o fryzjera to polecam SALONIQ FRYZJERSKI na ul Kubika (koło Kruka i pomnika LWÓW) dziewczyny znają się na nowych trendach, pracują na L`oreal... jeśli chcesz poszaleć z fryzurą i liczysz na inspirację i dobrą radę fryzjerek to polecam, poza tym elegancki wystrój
jesli chodzi o kosmetyczkę to polecam Martę Uzdowską na osiedlu kwiatowym (stokrotek 20) także wykonuje tipsy...jest nauczycielką w studiu kosmetycznym, z tego co mi wiadomo
~ napisał(a): witam:) chcialabym sobie zrobic paznokcie żelowe:) ale sam żel:)nie na tipsie. takie krótkie :) lubie wygode:) i mam pytanie: Gdzie polecacie? Który salon? Nie chce tzw. łopat a ładniutkie paznokcie. Moje strasznie mi sie rozdwajaja:) poprosze o adres i cene:)SALON AMELIA UL.SIERPNIA 80 ,TIPSY TANIO ŁADNIE I PROFESJONALNIE, POZATYM CENTRUM MIASTA I NIE TRZEBA DALEKO CHODZIC, MOZNA PODEJSC TAM I SIE UMOWIC.