Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~*B* niezalogowany
12 czerwca 2009r. o 22:48
A czy ktoś był w salonie Gracja na ulicy Zgorzeleckiej?? Co o nim sądzicie??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~`1`` niezalogowany
12 czerwca 2009r. o 23:00
Niepolecam bylam na paznokciach nic ciekawego ,a właścicielka jakby zdrowo kopnieta .
~kleintka niezalogowany
13 czerwca 2009r. o 10:43
polecam MAGIĘ ORIENTU
na Wańkowicza 37e
tel.668691234

nowa firma, klimatyczna aranzacja, takie małe spa w sercu miasta
~Zadowolona niezalogowany
13 czerwca 2009r. o 21:37
A ja polecam Panią Elę:) ze staszica, ma salonik kawałeczek od żabki, w bloku. Wspaniała kobieta, z fachem w ręku, która zawsze dobierze fryzurę pasującą danej osobie, z troską o zdrowie włosów.
Będąc jej klientką, ma się pewność, że fryzura do nas pasuje i że nie wyglądamy jak z komedii:) Bo nie każdemu pasuje fryzura, którą nosi jakaś sławna gwiazda itd.
I ceny są też rozsądne;)
POLECAM !!
~MM niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 10:08
A co sądzicie o kosmetyczce z SaloniQu? Fryzjer rewelacja mówię o Krzyśku - sama do niego chodzę od ponad roku. Ciekawa jestem czy ta dziewczyna gdzieś wcześniej pracowała i się przeniosła czy po prostu jest nowa. Może ktoś już u niej był i może coś powiedzieć. Pozdrawiam :)
~sylwunia niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 15:23
~anjaa napisał(a): A ile kosztują tipsy na basenach ? Robią szklane też?

Jest w Suszkach dziewczyna, która robi paznokcie prawie każdą techniką, szklane, akrylowe, żelowe nie wiem co tam jeszcze, ale robiłam sobie u niej paznokcie ślubne i wyszło ślicznie za śmieszne pieniądze, bo 50 zł, a jak w salonie słyszą, że to maja być na ślub to od razu rośnie cena, takie mam wrażenie...teraz trochę trudno się z tą dziewczyna umówić, trzeba czekać jakiś tydzień, czasami więcej, ale warto
524
#Sekkmet nieaktywny
17 czerwca 2009r. o 16:27
~MM napisał(a): A co sądzicie o kosmetyczce z SaloniQu? Fryzjer rewelacja mówię o Krzyśku - sama do niego chodzę od ponad roku. Ciekawa jestem czy ta dziewczyna gdzieś wcześniej pracowała i się przeniosła czy po prostu jest nowa. Może ktoś już u niej był i może coś powiedzieć. Pozdrawiam :)

Pracowała wcześniej przez wiele lat na osiedlu kwiatowym, miała własny salon, przeniosła go teraz do Saloniq.
Robiła znajomej mojej makijaż na studniówkę i była bardzo zadowolona.

See You Later Aligator
2519
#nana nieaktywny
12 sierpnia 2009r. o 14:01
był już ktoś na starzynskiego ??otworzyła tam zakład dziewczyna ktora wcześniej pracowała w intermarche. jak coś to dajcie znac jak robi , bo bym sie wybrała :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.