Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer, kosmetyczka, stylizacja paznokci

~ niezalogowany
3 listopada 2009r. o 19:42
~ napisał(a): obok Avansu bardzo ładnie robią paznokcie!! sama tam robiłam, trzymały sie ponad miesiąc!! i nie zapłaciłam drogo bo akurat mialam promocje i wyszlo mi jakos ok 65 zł.
właśnie tez slyszalam,że ladnie robia za 80zl.. a duzo wczesniej trzeba sie umawiac?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 listopada 2009r. o 8:44
krol napisał(a): ja polecam fryzjerke na ul Dolne Młyny 70 , najtańsza w bolesłąwcu do robvienia pasemek i farbowania, ogolnie ma promocje, moja żona połowe mniej teraz wydaje kasy u fryzjera i jest zadowolona od keidy tam chodzi ... polecam ta pani ma promocje i jest najtańsza....
JA NATOMIAST NIE POLECAM TEJ PANI,PONIEWAZ JEST MŁODZIUTKA,A DOŚWIADCZENIA PRAKTYCZNIE ZERO,NAWET ZWYKŁEJ GRZYWKI NIE UMIE DOBRZE PODCIĄC,NA SZCZESCIE NIE ROBIŁA MI NIC WIĘCEJ Z WŁOSAMI,TERAZ JUŻ WIEM DLACZEGO MA NISKIE CENY.PORAŻKA !!
~ niezalogowany
6 listopada 2009r. o 21:22
nie polecam robienia paznokci u Magdy ul Małachowskiego.Porażka!!!!
~aga niezalogowany
7 listopada 2009r. o 8:59
polecam panie z salonu efect przy zgorzeleckiej.pełen profesjonalizm.
~ niezalogowany
7 listopada 2009r. o 17:03
nana napisał(a): był już ktoś na starzynskiego ??otworzyła tam zakład dziewczyna ktora wcześniej pracowała w intermarche. jak coś to dajcie znac jak robi , bo bym sie wybrała :)

i ja rowniez polecam intermarche . ja chodze od niedawna do pani Kasi a moj maz do takiego mlodego chlopak chyba Kornela .
:P
~ niezalogowany
7 listopada 2009r. o 17:54
~ napisał(a):
nana napisał(a): był już ktoś na starzynskiego ??otworzyła tam zakład dziewczyna ktora wcześniej pracowała w intermarche. jak coś to dajcie znac jak robi , bo bym sie wybrała :)

i ja rowniez polecam intermarche . ja chodze od niedawna do pani Kasi a moj maz do takiego mlodego chlopak chyba Kornela .
:P
ania i kasia ktore pracowaly w intermarche teraz maja swoj zaklad na starzynskiego polecam dziewczyny znaja sie na rzeczy
1219
#kkcp nieaktywny
7 listopada 2009r. o 23:16
~ napisał(a): nie polecam robienia paznokci u Magdy ul Małachowskiego.Porażka!!!!
a ja współczuje damulek,które nie wiedzą co chcą,a pózniej wypisuja.
~Basia niezalogowany
9 listopada 2009r. o 19:47
Ja nie polecam Salonu Euphoria na Wróblewskiego.
Zarezerwowałam termin na fryzurę ślubą oraz makijaż na trzy miesiące przed datą ślubu. Na dwa tygodnie przed, zadzwoniłam do salonu, aby dowiedzieć się czy istnieje możliwość przełożenia terminu makijażu i fryzury próbnej.
Okazało się, że fryzura i owszem, ale makijaż to w ogóle nie wiadomo czy będę miała, bo w salonie są zmiany reorganizacyjne i najlepiej jakbym sobie gdzieś jeszcze zarezerwowała, bo Pani nie wie kto i czy w ogóle będzie mógł mnie pomalować nie tylko na próbę, ale również w dniu ślubu !!!
Na moją prośbę, abym mogła uzgodnić z szefową jak będzie wyglądała sytuacja w dniu mojego ślubu otrzymałam odpowiedź, że szefowa też się nie orentuje, za to Pani jeszcze raz mi przypomniała, abym sobie zarezerwowała makijaż jeszcze w innym miejscu. Całe szczęście, że nie brałam ślubu w miesiącach letnich, bo pewnie nie znalazłabym już innej kosmetyczki.
Dla mnie podejście tego salonu do klientów jest bardzo nieprofesjonalne. Uważam, że rezerwacja na makijaż czy fryzurę ślubną powinna być dla Nich "święta". Wiadomo, że różnie bywa i może się pracownik rozchorować lub odejść, ale wtedy powinno być od razu wyznaczone zastępstwo i klient nie powinien dowiadywać się o takich sprawach przypadkowo.
Na forum znalazłam informację o Pani Kasi koło PKS i tam udało mi się zarezerwować jeszcze makijaż, a fryzurę w A2 ( z obu byłam zadowolona i polecam).

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.