~ napisał(a): obok Avansu bardzo ładnie robią paznokcie!! sama tam robiłam, trzymały sie ponad miesiąc!! i nie zapłaciłam drogo bo akurat mialam promocje i wyszlo mi jakos ok 65 zł.właśnie tez slyszalam,że ladnie robia za 80zl.. a duzo wczesniej trzeba sie umawiac?
krol napisał(a): ja polecam fryzjerke na ul Dolne Młyny 70 , najtańsza w bolesłąwcu do robvienia pasemek i farbowania, ogolnie ma promocje, moja żona połowe mniej teraz wydaje kasy u fryzjera i jest zadowolona od keidy tam chodzi ... polecam ta pani ma promocje i jest najtańsza....JA NATOMIAST NIE POLECAM TEJ PANI,PONIEWAZ JEST MŁODZIUTKA,A DOŚWIADCZENIA PRAKTYCZNIE ZERO,NAWET ZWYKŁEJ GRZYWKI NIE UMIE DOBRZE PODCIĄC,NA SZCZESCIE NIE ROBIŁA MI NIC WIĘCEJ Z WŁOSAMI,TERAZ JUŻ WIEM DLACZEGO MA NISKIE CENY.PORAŻKA !!
nana napisał(a): był już ktoś na starzynskiego ??otworzyła tam zakład dziewczyna ktora wcześniej pracowała w intermarche. jak coś to dajcie znac jak robi , bo bym sie wybrała :)
~ napisał(a):ania i kasia ktore pracowaly w intermarche teraz maja swoj zaklad na starzynskiego polecam dziewczyny znaja sie na rzeczynana napisał(a): był już ktoś na starzynskiego ??otworzyła tam zakład dziewczyna ktora wcześniej pracowała w intermarche. jak coś to dajcie znac jak robi , bo bym sie wybrała :)
i ja rowniez polecam intermarche . ja chodze od niedawna do pani Kasi a moj maz do takiego mlodego chlopak chyba Kornela .
:P
~ napisał(a): nie polecam robienia paznokci u Magdy ul Małachowskiego.Porażka!!!!a ja współczuje damulek,które nie wiedzą co chcą,a pózniej wypisuja.