Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrzebny psycholog

~ niezalogowany
8 marca 2011r. o 12:06
widzę ,że już prawie wyzdrowiałeś z tej chorobliwej miłości , teraz na spokojnie poszukaj wrażliwej ,spokojnej dziewczyny...i szczęścia życzę! Wygląda na to ,że żle lokowałeś swoje uczucia a porządne,miłe ,wrażliwe kobiety naprawdę są tylko musisz dokładniej dobierać partnerki. Najgorsze co mógłbyś zrobić to uznać ,że wszystkie są wredne.
A za może zbyt obcesowego poprzedniego posta nie gniewaj się ...chciałem trochę Tobą wstrząsnąć...życzę powodzenia w poszukiwaniu tej jedynej,wyśnionej. ..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4882
#Alpha nieaktywny
8 marca 2011r. o 12:55
żyj i nie oglądaj się ;) jeszcze nie jedna kobieta przed Tobą :p choć jeśli chcesz się ustatkować to życzę Ci powodzenia :P
5799
CZARNULA83
8 marca 2011r. o 13:01
Ludzie ale Wy macie problemy ... żyj coś ...wyjdź do ludzi... idź na imprezę ...zabaw się ... a będzie dobrze... :] gdybym się tak wszystkim przejmowała juz dawno bym zwariowała. Życzę powodzonka w szukaniu tej jedynej :*
3046
#sentinel nieaktywny
27 lipca 2011r. o 22:01
oolo napisał(a): czy w boleslawcu przyjmuje jakis dobry psycholog? jesli tak, to gdzie? dzieki za kazdy namiar :]

Tu jest założony wcześniej temat w tej sprawie. :)

GG 2563898
~ niezalogowany
28 lipca 2011r. o 12:45
Darmowi psycholodzy przyjmują w PZP Na ulicy Tysiąclecia , jest też psycholog w MOPSie... nie potrzeba skierowania, umawiasz się na konkretny dzień i godzinę. Prywatnie też możesz ... wpisz w google psycholog w B-cu a znajdziesz dokładne adresy i godziny przyjęć.
4399
#dafu45 nieaktywny
28 lipca 2011r. o 19:20
Ambitny87 napisał(a): juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(

( nie czytałem dalszych postów ). kolego nie przejmuj się takimi kozakami z osiedla. ja mam od nich wpier** już od chyba 3mies i żaden się nie pokazał ;).
~Matylda niezalogowany
29 lipca 2011r. o 9:07
oolo napisał(a): czy w boleslawcu przyjmuje jakis dobry psycholog? jesli tak, to gdzie? dzieki za kazdy namiar :]

Przejdź się na Piaskową, tam przyjmuje psycholog, która przeniosła się ze Stomadentu, ma bardzo dobre opinie, spróbuj
3046
#sentinel nieaktywny
2 listopada 2011r. o 21:34
~truskawka napisał(a): Witam pisze z pytaniem czy u nas w Bolesławcu jest darmowy psycholog ? Jeżeli tak gdzie mogą go znaleźć ?

Przypominam temat.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza